Ztorage Logo

Happy Series 💕 med Birgitta Eklund Peters

Berätta lite om dig själv

Jag är född på söder i Stockholm men växte upp på Lidingö och är tillbaka på ön efter några år i Stockholm och bor nu i lägenhet med min familj. Jag är jurist i botten och jobbar som Client Life Cycle Manager på Handelsbanken i Stockholm med fokus på verksamhetsutveckling globalt.

Vad var bakgrunden till förvaringsproblemet som uppstod?

Från slutet på 1960-talet har mina föräldrar haft ett sommarställe på Ljusterö. Vi hade mer utrymme där än hemma i stan. Det gick alltid bra att hitta en plats på landet för de sakervi ville ha kvar eller inte kunde göra oss av med på grund av till exempel affektionsvärde. 2017 skulle mina föräldrar sälja sommarstället och jag kunde konstatera att det var många saker där som jag inte kunde skiljas från men samtidigt inte hade plats för hemma i vår lägenhet.

Saker som man gärna vill spara till nästa generation eller ett eget framtida sommarställe. Likaså porslin och husgeråd som kanske inte passar hemma men som skulle passa bra in på ett nytt landställe.

En lösning där vi själva inte behöver åka till lagret och bära eller låsa efter oss.

Birgitta Eklund Peters

Birgitta Eklund Peters

Hur hittade du Ztorage?

Jag började titta efter hur vi skulle gå tillväga. Att hyra släpvagn och åka till lokalalager lockade inte. Vi tittade på magasineringslösningar på Lidingö och Gärdet, men vi hade egentligen inte behov av att ha lagret nära oss då det var saker vi ville förvara på lång tid.

Till slut hittade jag precis det vi behövde. En lösning där vi själva inte behöver åka till lagret och bära eller låsa efter oss. Efter ett samtal med en trevlig person på Ztorage fick jag den positiva överraskningen att de verkar även på Ljusterö. Jag gjorde lite efterforskningar kring bolaget eftersom det var ett startup och kom till slutsatsen att det verkar vara välskött och stabilt företag i grunden.

Killarna kom punktligt och med ren bil. Bilden som jag hade fått över telefon bekräftades på plats. De tog i hand och presenterade sig, vilket faktiskt inte är helt vanligt idag. Min mor frågade "hur hittade du de här killarna?".

Nästa gång det var dags var det en kär och fin gammal snickarbänk som vi ville spara till nästa generation. Problemet var att vi inte längre skulle ha tillgång till det garage den stod i. Till slut kom vi fram till att vi även ville förvara snickarbänken. Det blev återigen lika trevligt genomfört. Ztorage kom i tid för upphämtningen och tog i hand och presenterade sig.

Vi slapp välja mellan att slänga och hyra skåpbil eller släpvagn, oroa sig över om vi hyrt tillräckligt mycket utrymme, och dessutom sparade vi massa tid.

Birgitta Eklund Peters

Birgitta Eklund Peters

Vad blev resultatet av denna lösning?

Vi slapp välja mellan att slänga och hyra skåpbil eller släpvagn, oroa sig över om vi hyrt tillräckligt mycket utrymme, och dessutom sparade vi massa tid. Troligtvis hade vi sålt mycket av föräldrarnas gamla möbler med huset om vi inte hade hittat den här lösningen med Ztorage

Vad är din bild av Ztorage och vår tjänst?

De jag träffade var glada, pålitliga och trevliga och det känns otroligt värdefullt.

Får jag chansen rekommenderar jag Ztorage och jag har till och med delat er facebooksid.

Jag har många vänner vars föräldrar blir gamla och ställs inför liknande situationer som jag gjorde och inte heller vet vad de ska göra med alla saker. Det är skrämmande att se hur mycket som slängs på tippen, saker som tidigare generationer mödosamt har sparat.

Förvara enkelt och
säkert med Ztorage

  • Upphämtning från din dörr
  • 5-stjärnig service
  • Varma och säkra förråd