Ztorage Logo

Nöjda Kunder

Charlotte

Charlotte

2018-11-01

Perfekt service vid flytt!

Perfekt service vid flytt! Punktligt, smidigt och trevlig personal! Skönt att slippa flytta grejerna själv och perfekt när man behöver förvara grejer i samband med flytt. Vi använde tjänsten inför visning av lägenheten då vi behövde rensa lägenheten på en massa grejer för att få det mer luftigt.

kerstin123

kerstin123

2018-10-23

Väldigt smidigt!

Väldigt smidigt!

Mikkel

Mikkel

2018-10-23

Funkade jättebra under källaren

Funkade jättebra under källaren renoveringen. Lådorna hämtades och lämnades smidigt på överenskommen tid.

Rasmus Linhart

Rasmus Linhart

2018-10-23

Bra service!

Bra service!

Jennifer Bryhn

Jennifer Bryhn

2018-10-05

Jag fick fantastiskt fin hjälp med min flytt!

Jag fick fantastiskt fin hjälp med min flytt! Trevlig och positiv personal som är väl organiserade. Det resulterade i den enklaste flytten hittills! Känns trygga och professionella! Rekommenderas varmt!

Nikola Mitic

Nikola Mitic

2018-10-05

AWESOME

AWESOME! Bra pris, bra kvalité och trevliga, vad mer kan man önska?

Johanna Waltersson

Johanna Waltersson

2018-09-22

Superbra service vid flytt!

Jag är jättenöjd med den servicen jag har fått vid min flytt! Det har varit supersmidigt hela vägen med allt ifrån mailkontakt, hämtning, förvaring och lämning. Jag kan verkligen rekommendera Ztorage!

Monica

Monica

2018-09-18

Jättebra service och snabba svar på…

Jättebra service och snabba svar på frågor. Ren och snygg hantering av våra prylar. Ingenting blev vare sig dammigt eller repigt.

Anna

Anna

2018-09-18

Oersättlig flytthjälp!

Snabb och effektiv hjälp på plats - allt kom tillbaka i samma skick som det lämnades och tjänsten är OERSÄTTLIG för dig som bor/flyttar själv i behov av extra hjälp. Löjligt nöjd!

Anna Sundell Kastberg

Anna Sundell Kastberg

2018-09-18

Mycket smidigt och bra service

Mycket smidigt och bra service. Rekommenderar starkt!

Anna K

Anna K

2018-09-18

Mycket smidigt och enormt bra service

Mycket smidigt och enormt bra service. Rekommenderar starkt!

Nathalie

Nathalie

2018-09-08

Jättebra service och trevliga killar!

Jättebra service och trevliga killar! Fick bärhjälp och var enkelt och smidigt att få kontakt för att boka både hämtning och utkörning av sakerna. Enda jag har ett anmärka på var en mindre skada i tyget på sängmadrassen. Skulle varmt rekommendera.

Tony

Tony

2018-09-07

Kanonbra service och bemötande

Kanonbra service och bemötande! Jag har rekommenderat dem till många vänner. Jag kommer att anlita dem igen när jag behöver extra lagring.

Simon Bartelmess

Simon Bartelmess

2018-09-05

Perfekt!

Otroligt smidig tjänst och grym service. Så skönt att slippa köra själv med alla grejer för att förvara dem. Rekommenderar starkt!

Camilla Legel

Camilla Legel

2018-08-26

Otroligt duktiga och trevliga killar…

Otroligt duktiga och trevliga killar som verkligen vet vad god service är! Lätta att få kontakt med och snabba svar! Mycket bra tjänst jag är supernöjd med!

Albert Avellana

Albert Avellana

2018-08-23

Awesome service for a super competitive…

Awesome service for a super competitive price!

Paula O. Akerman

Paula O. Akerman

2018-08-16

Great service and help by phone

Great service and help by phone! I had some problems as I had made my booking through the old boxgard HomePage and it didn’t work. They didn’t get my e-mails as the page had been replaced vy the new ztorage site. But that won’t be a problem in the future. Someone always called me back quickly and were very helpful and nice.

Javier

Javier

2018-07-10

Great service provided and staff

Great service provided and staff. I had communication in English before the pick up, and on the spot. It was my second time I hired them and I will do it again.

Annika Gruvstad

Annika Gruvstad

2018-07-02

En riktigt bra tjänst

En riktigt bra tjänst, bra respons och trevlig kundtjänst. Mycket nöjd :)

Madeleine Holm Ström

Madeleine Holm Ström

2018-06-18

Bra service och effektiva killar

Bra service och effektiva killar. Rekommenderas!

SNLprod

SNLprod

2018-06-15

Väldigt bra service

Väldigt bra service, bra pris och trevlig personal både i telefon och som kommer och hämtar/lämnar lådorna. Sen att man bara betalar för de lådor man förvarar var något som passade mig väldigt bra då jag inte hade så mycket saker att förvara.

Lotta Hagelin

Lotta Hagelin

2018-05-02

Tack ZTORAGE!

I samband med en utlandsflytt har vi under en period behövt att lager hålla stora delar av vårt hem. Vi valde ZTORAGE och verkligen varit supernöjda!
Supertrevlig personal, mycket bra service till ett väldigt bra pris!
/Lotta H

Maritha Björklund

Maritha Björklund

2018-04-12

proffsigt företag!

Jag vill ge grabbarna och främst Oscar det bästa av omdömen. Jag har varit en otroligt rörig kund efter en del problem med snabb flytt och trassel när jag kom hem från England. En ängels tålamod måste jag säga och proffsigt alltid vänligt bemötande. Stort Tack!
Maritha Björklund

Viktoria

Viktoria

2018-03-30

Fantastisk service! Våra bästa rekommendationer!

Fantastisk service och bemötande från Ztorage & Oscar! Flexibel hämtning av flyttlådor & vi har hittills haft våra kartonger i deras magasin i nu 4 månader & kom plötligt på att jag hade lämnat mitt pass i en av de 30+ flyttkartongerna...! Jag kontaktade Ztorage som precis som vanligt svarade positivt och erbjöd sig att hjälpa till. Inom ett par dagar hade de, efter trevlig förfrågan, letat fram mitt pass bland alla kartongerna, funnit det & kört ut det till den tillfälliga adressen vi nu finns på. Allt utan extra kostnad & med ett leende på läpparna! Ztorage fina personal räddade vår resa till Japan! Våra varmaste rekommendationer. Perfekt tjänst, fantastisk service till ett väldigt lågt pris!

Serdar

Serdar

2018-02-23

Klockren service till ett mycket…

Klockren service till ett mycket överkomligt pris!

Cécile Bouguyon

Cécile Bouguyon

2018-01-30

Jag har använt Ztorages tjänster under …

Jag har använt Ztorages tjänster under 8 månader. Kan starkt rekommendera det här företag: jättesmidigt när man har ingen bil och behöver hyra en förråd. Dom levererade flyttkartonger, hämtade upp alla lådorna och nu har jag fått tillbaka alla mina saker utan problem.
Jag kommer definitivt att använda mig av deras tjänster om jag någon gång behöver förvara något.
/Cécile

Maja

Maja

2017-12-29

Snabba, trevliga och flexibla

Vi behövde magasinering med kort varsel och fick mycket snabb och flexibel hjälp av Ztorage. Lägg till det ett väldigt gott och trevligt bemötande!

Anne Harms

Anne Harms

2017-12-11

Kan varmt rekommendera dessa …

Kan varmt rekommendera dessa supertrevliga, snabba och duktiga grabbar!! Passar tider, är effektiva och hanterar kundens ägodelar skötsamt. Inget hade gått sönder under förvaringen förutom en lampskärm som jag själv hade emballerat dåligt.

Oscar

Oscar

2017-11-20

Grym modern tjänst som leverade …

Grym modern tjänst som leverade klanderfritt och uppfyllde mitt behov fullt ut! Kan varmt rekommendera Ztorage om man värdesätter snabbhet och ett gott bemötande!

Joshua Ng

Joshua Ng

2017-09-11

Reliable and economical Storage

"Ztorage offers reliable and economical storage services. The staff was friendly and easy to communicate with, I highly recommend" - Joshua

Birgitta Peters

Birgitta Peters

2017-09-11

I samband med att mina föräldrar skulle …

I samband med att mina föräldrar skulle lämna vårt sommarställe i Sthlms skärgård efter 50 år behövde jag hjälp med effektiv förvaring av möbler som kan komma väl till pass på ett nytt ställe. Till min glädje så hittade jag Ztorage. De stod för:
Bra, trevligt och professionellt bemötande
Inget krångel
Avisering i god tid när de är på plats för att hämta
Jag slapp hyra skåpbil och transportera och stuva mina möbler själv. Ztorage fixade allt!!

Elsa

Elsa

2017-06-13

Jättenöjd!

Behövde akut förvaring och fick rekommendation att kontakta Ztorage. De kom och hämtade upp mina saker dagen efter, jättebra service!!

Marvin S

Marvin S

2017-06-10

Top notch!

Grym tjänst, trevliga förare som tar hand om ens prylar som om dom vore deras egna.

Jonas Sharma

Jonas Sharma

2017-06-09

Toppentjänst

Toppentjänst. Allt funkade bra vid upphämtning av lådorna, vänligt bemötande.

Paul Akilles Mellström

Paul Akilles Mellström

2017-03-10

Modern och smidig tjänst

Äger du ingen bil och vill slippa krångla med ex. shurgard är det här ett riktigt bra alternativ.

Rudolf Hermann

Rudolf Hermann

2017-01-12

flexible and solution focused

Very happy with my experience with Boxgard. The company proved flexible and focused on finding a solution in a somewhat untypical situation. Service could not have been better.

Anna Danielsson Levin

Anna Danielsson Levin

2016-12-22

Nöjd!

Smidigt och snabbt med upphämtning efter beställning.

Daniel Dennerkrans

Daniel Dennerkrans

2016-10-12

Lätt, behändigt och sjukt bra service.

Jag och flickvännen upptäckte efter en flytt att vi hade inte riktigt plats till allt därhemma. Vi äger ingen bil så att flytta saker till ett förråd hade vanligtvis varit tidskrävande, bökigt och dyrt.
Med Boxgard slapp vi allt det där. Vi fick lådor att packa i hemlevererade, vi packade i lugnan ro och på en utsatt tid kom så kom en bil och hämtade upp allt.
Kommer definitivt använda Boxgard igen om jag någonsin behöver ha någonting på lager.

Bonita Basudde

Bonita Basudde

2016-10-11

Jätte bra service!

Tyckte allt var bra och smidigt

Per Holmstrand

Per Holmstrand

2016-10-10

Räddaren i nöden

Lägenheten skulle målas om och allt måste stuvas undan. I sista minuten insåg vi att drygt 50 lådor med böcker inte skulle kunna vara kvar när målarna kom. Som tur var fick vi tag på Boxgard. Snabbt och obyråkratiskt bestämdes tid för hämtning. Bilen kom punktligt och återleveransen några veckor senare fungerade precis lika bra. Det var verkligen en lättnad att få hjälp när man så att säga målat in sig i ett hörn. Jobbet var väl värt sitt pris. Vi rekommenderar gärna Boxgard.
Per Holmstrand

Annelize Lundall

Annelize Lundall

2016-10-04

Fantastic Service!

We can really recommend Boxgard for all your storage needs. We needed urgent storage for some boxes we had, and boxgard arrange everything for us. They provided efficient service, lables for the boxes, collected the boxes on time, and when we needed an urgent delivery of one of the items, they arranged same day delivery to the address specified.
What wonderful service, friendly staff and such excellent client help and advise. They really do get 5 stars from us for such great service.
Continue with this high standard of service, and this company will go to great success. Supporting them all the way!
Annelize Lundall

Christoffer Nikolausson

Christoffer Nikolausson

2016-08-11

Kanon!

Snabb hämtning och bra arkivering till bra pris!

Fredrik Persson

Fredrik Persson

2016-8-07

Fantastiskt enkelt och snabb service

Använde boxgard mellan två boenden, funkade fantastiskt smidigt. Var väldigt skönt att successivt skicka bort lådor via boxgard och sedan klicka hem allting när vi hade nått vår slutadress.

Jenny

Jenny

2016-03-15

Utmärkt service på Boxgard

Det här företaget har korta väntetider. Trevliga och service minded personal och helt ok pris. Jag vill varmt rekommendera er att ta hjälp av Boxgard!

Vanessa

Vanessa

2016-03-14

Stuck in Stockholm

Quick. Efficient. Great back office support. Good communication. Friendly service. Affordable. I had to adjust my thinking a bit from the traditional storage rental space idea.
Review by Miss. V

Monica

Monica

2016-03-08

Snabbt återkoppling, flexibla och jätte bra service.

Behövde akut magasinering till en kund. Ringde i onsdags och på fredag hade jag både kartonger, och killarna på plats som skulle bland annat lyfta ett tungt kassaskåp. Flytten gick snabbt och killarna var jätte trevliga och serviceinriktade. Återkommer garanterat!

Johanna

Johanna

2016-01-19

Förvaring 4 mån

Oerhört nöjda, allt gick smidigt enkelt och utmärkt service! Kommer garanterat använda oss av Boxgard igen :)

Liza

Liza

2016-01-11

Stort tack!

Bra, trevliga och snabb service. Värt varje krona. Tack för denna gång.
Rekommenderas varmt!

Lia

Lia

2015-12-07

Bästa förvaring vi haft!

De hämtade grejerna vilket var superbra! Kontakten med dem är enkel och alltid jättetrevlig. Allt var bra, har inget att klaga på.

Jan Aronsson

Jan Aronsson

2015-12-02

Hög servicenivå till ett lågt pris.

Boxgard har en klart prisvärd tjänst för förvaring. Jag magasinerade 35 kartonger i början av december 2015. Hämtning skedde snabbt och smidigt.
Informationen i samband med beställning och utförande var också mycket lättillgänglig. Boxgard krånglar inte till det. De är flexibla.
Sammanfattningsvis uppfyller Boxgard hög servicenivå till ett billigt pris.

Kenneth Nilsson

Kenneth Nilsson

2015-12-01

Flyttat med Boxgard

Anlitade Boxgard vid en flytt från Skåne till Stockholm. Allt ordnades via mail och tele. Meycket bra bemötande, fixade allt - inget var omöjligt. Kändes tryggt att Boxgard ordnade flytten samt förvaring på ett bra sätt till ett också bra pris. Med vänlig hälsning, kenneth nilsson

Fanny

Fanny

2015-10-28

Snabbt, proffsigt och enkelt

Snabbt, proffsigt och enkelt beställde jag på nätet och fick kartongerna upphämtade dagen efter.

Susanne

Susanne

2015-10-27

Alltid trevligt bemötande med kunden i fokus ☺

Jag är verkligen nöjd på alla sätt och känner mig sedd och hörd som kund. Det är alltid med mitt bästa som jag blir bemött av Boxgard och inga problem är omöjliga att lösa. Personligt, trevligt, prisvärt och bra på alla sätt! Vi är glada att vi hittade fram till Boxgard!
Bästa hälsningar,
Susanne

Lena

Lena

2015-10-22

Första intrycket är gott

Har inget negativt att säga. Bemötande och information har varit utmärkt. Fick hemskickat ett antal förvaringslådor som jag håller på att packa. Tacksam över att jag kan packa lådorna i lugn och ro utan stress. Har ännu inte så lång erfarenhet av företaget men som sagt hittills är intrycket mycket gott.
Mvh Lena Tellstedt

NH

NH

2015-10-21

Smidigt och prisvärt

Flexibla och snabba! Magasinerade 25 lådor inför en renovering, allt gick väldigt smidigt och fick väldigt bra bemötande.

Tony

Tony

2015-10-21

Smidig upphämtning

Beställde upphämtning och dagen efter kom det en kille som hämtade både från källaren och lägenheten, snabbt och smidigt!

Carl-Henric

Carl-Henric

2015-10-21

Smidigt och bra service

Väldigt bra och snabb service, smidig upphämtning och avlämning. Sparade mig många timmars krångel. Rekommenderas varmt.

Danne B.

Danne B.

2015-09-18

Smidigt utan bil och släp

Verkligen bra service och hjälp från teamet gör att jag varmt rekommenderar Boxgard.
Otroligt skönt att slippa bära och ordna med bil - deras upphämtning var smidig och jag fick inte ens bära lådorna till dörren!

Priset är helt OK också.

Mirjam

Mirjam

2015-09-05

Utmärkt!

Enkel och smidigt tjänst för oss som inte har en bil

Kim

Kim

2015-09-04

Enkelt och bra!

Kom vid sagd tid och hämtade upp alla lådorna utan några problem, önskar att det var så här enkelt att jobba med alla företag! Kan varmt rekommendera boxguard ,garanterat att jag kommer använda mig av deras tjänster i framtiden

Viktor

Viktor

2015-09-04

Jätte lätt

De kom och hämtade inom en dag, hur lätt som helst

Lisa

Lisa

2015-09-04

Räddaren i nöden!

Suverän tjänst! MItt i värsta flyttstressen ordnade Boxgard flyttlådor på samma. Upphämtning av mina 55 flyttlådor dagen efter gick supersmidigt och behövde inte lyfta ett finger :)

Osäker på vad du behöver för magasinering?

Ring oss!