2020 ett år i perspektiv

Ztorage -

2020 ett år i perspektiv

Hej och god fortsättning!

Vi vill passa på att hälsa alla våra kunder för året som varit. Ztorage hade ett bra år 2020 med många nya och nöjda kunder och har bara ER att tacka för det.

Detta blir vår första bloggpost och framöver kommer vi löpande publicera nyheter om Ztorage, magasineringsindustrin och intressanta tips och tricks för förvaring på denna blogg. Vårt nyårslöfte blir att publicera något intressant minst en gång i veckan.

Året avslutades med flagga i topp genom en vinst i Venture Cup (läs gärna mer här) den största affärside tävlingen i Sverige. Det framhäver ytterligare att magasinering blir en alltmer viktig komponent i storstadslivet där tidspress och trånga lägenheter eller hus driver upp efterfrågan av effektiva förvaringslösningar.

Innan Jul hade vi hade också en tävling med en ny spännade partner – förvaringsdrottningen (fb sida) där en lycklig vinnare kammade hem ett helt års förvaring med Ztorage och en signerad bok av förvaringsdrottningen. Det blev en väldigt populär tävling och vi önskar vinnaren ett stort grattis! Vi kommer att se mer av förvaringsdrottningen här på bloggen framöver.

Några färska siffror från self storage (magasinerings) marknaden i USA (källa: sparefoot) visar att self storage industrin växer snabbt:

  1. Magasinering och förvaringsmarknaden omsätter hela $32 miljarder(!) under 2020
  2. Ca 9% av alla personer i USA utnyttjar magasinering och förvaringstjänster
  3. 263 miljoner kvm yta används för magasinering och förvaring (ca 1 kvm per person!)

I Sverige ser vi också snabb tillväxt med hög beläggning på de förråd som finns, faktiskt högst beläggningsgrad i Europa (85%). Därför fortsätter vi på Ztorage att vidareutveckla vår tjänst till er alla under 2019 med stort engagemang och motivation – vi gör allt för att du skall kunna få mer plats, mer tid och mer pengar över genom att erbjuda den bästa förvaringslösningen i Stockholm!

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!