Kampanj - Två gratismånader och fri upphämtning på utvalda förråd

Hyra Förråd

Bärhjälp och förvaring till ett svårslaget pris

Beräkna pris
Klassad som utmärkt 4.9 av 5
Trustpilot logo Trustpilot logo

Livet är i ständig förändring. Vi flyttar, renoverar, reser och samlar på oss saker som betyder något för oss. Men ibland kan det kännas som att väggarna krymper och utrymmet blir allt mindre. Det är här behovet av att hyra ett förråd kommer in i bilden. Men att hitta rätt förvaringslösning kan vara en utmaning. Det är därför Ztorage finns – för att göra det enkelt, tryggt och smidigt att hyra förråd.

På Ztorage samlas vi kring en gemensam vision: att frigöra tid och plats åt människor. Sedan starten 2014 har vi arbetat för att erbjuda magasinering som förenklar prylpusslet och som anpassas efter våra kunders liv. Idag är vi ett av de snabbast växande företagen inom vår bransch med över 2.000 nöjda kunder.

Letar du efter en flexibel och pålitlig lösning för att hyra förråd har du kommit rätt. Välkommen till Ztorage – magasinering i takt med livet.

Varför Ztorage?

När det kommer till att hyra förråd finns det många alternativ på marknaden, men Ztorage skiljer sig från mängden. Vi samlas kring en gemensam vision: att frigöra tid och plats åt människor. Det är inte bara en slogan, det är kärnan i allt vi gör.

En vision om förändring

Sedan vår start 2014 har vi strävat efter att förnya en bransch som stått still för länge. Vi har kommit en lång bit på vägen men jobbar ständigt med att förnya oss. Vår ambition är att erbjuda en service som våra kunder faktiskt längtar efter att använda.

Snabb tillväxt och nöjda kunder

Idag är Ztorage ett av de snabbast växande företagen inom vår bransch. Med över 2.000 nöjda kunder är vi stolta över att kunna erbjuda en tjänst som uppskattas och som gör skillnad i människors liv.

Anpassat efter ditt liv

Människor flyttar ihop och flyttar isär, skaffar nya hobbies och intressen. Det blir mycket prylar som inte alltid får plats hemma. Men de får alltid plats hos oss. Vi kallar det magasinering i takt med livet.

Fördelar med att hyra förråd hos Ztorage

Att hyra förråd kan vara en djungel av olika alternativ och priser. Men hos Ztorage gör vi det enkelt för dig att förstå varför vi är det bästa valet. Här är några av de unika fördelarna med att välja oss.

Flexibilitet

Livet är oförutsägbart, och därför erbjuder vi flexibla lösningar som låter dig skala upp eller ner din magasinering efter behov. Glöm statiska förråd och onödiga avgifter.

Trygghet

Med över 2.000 nöjda kunder kan du känna dig trygg i ditt val av Ztorage. Vi erbjuder säkra och klimatkontrollerade förråd där dina saker är i goda händer.

Enkelhet

Vi strävar efter att göra processen så enkel som möjligt från start till mål. Med vår användarvänliga plattform och kundservice som är tillgänglig när du behöver det, blir magasinering en barnlek.

Kostnadseffektivitet

Vi förstår att budget är en viktig faktor. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnadsstrukturer, så att du vet exakt vad du betalar för.

Hur det fungerar

Att hyra förråd hos Ztorage är en enkel och smidig process. Vi har tagit fram en steg-för-steg guide för att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med din magasinering.

Steg 1: Första kontakten

Besök vår hemsida eller ring till vår kundservice. Vi hjälper dig att identifiera dina behov och bokar in en tid för en kostnadsfri konsultation.

Steg 2: Konsultation och offert

Vi går igenom dina förvaringsbehov. Därefter lämnar vi en offert baserat på den information du delat med oss.

Steg 3: Bokning och planering

När du har bestämt dig för att gå vidare, kommer vi överens om ett startdatum för förvaring och en eventuell upphämtning. Vi planerar allt ned i minsta detalj för att göra processen så smidig som möjligt.

Steg 4: Magasinering

Dina saker förvaras i våra säkra och klimatkontrollerade förråd. Du har möjlighet att hämta och lämna saker och på så sätt enkelt skala upp eller ner din magasinering efter behov.

Steg 5: Tillgång och uppföljning

Du har alltid tillgång till ditt förråd och kan enkelt kontakta oss om du har några frågor eller behöver göra ändringar.

Pris och betalningsalternativ

När det kommer till att hyra förråd är det viktigt att ha en tydlig bild av kostnaderna. Hos Ztorage strävar vi efter att göra detta så enkelt som möjligt genom att erbjuda transparenta priser och flexibla betalningsalternativ.

Transparenta priser

Vi tror på fullständig transparens när det gäller prissättning. Inga dolda avgifter eller oväntade kostnader. Allt är klart och tydligt från början.

Betalningsalternativ

För att göra det enkelt för dig erbjuder vi flera olika betalningsalternativ, inklusive kortbetalning, swish, faktura och autogiro.

Kampanjer och rabatter

Vi erbjuder regelbundet kampanjer och rabatter för både nya och befintliga kunder. Håll utkik på vår hemsida eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa några erbjudanden.

FAQ om att hyra förråd

Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi får om att hyra förråd hos Ztorage.

Hur stor förrådsyta behöver jag?

Storleken på förrådet beror på mängden och typen av saker du behöver förvara. Vi erbjuder en rad olika storlekar och kan hjälpa dig att hitta den som passar dina behov bäst. Om du ska förvara ett helt bohag är en vanlig tumregel att multiplicera boarean med 0.15. Då får du en uppskattning för hur stort förråd du behöver.

Är mina saker säkra hos Ztorage?

Ja, dina saker är i goda händer. Våra förråd är säkra och klimatkontrollerade, och du har alltid tillgång till dem.

Hur lång är uppsägningstiden?

Vi erbjuder flexibla avtal. Din förvaring avslutas i samband med att vi levererar hem allting till dig. Med andra ord har man ingen uppsägningstid.

Kan jag ändra storlek på mitt förråd?

Absolut, du kan enkelt lägga till och ta bort saker ur din förvaring, och på så sätt skala upp eller ner din magasinering efter behov.

Vilka betalningsalternativ finns?

Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ, inklusive kortbetalning, swish, faktura och autogiro.