Kampanj - Två gratismånader och fri upphämtning på utvalda förråd

3PL Stockholm

Tredjepartslogistik med Ztorage

Begär offert
Klassad som utmärkt 4.9 av 5
Trustpilot logo Trustpilot logo
Ztorage hämtar, lagerhåller och lämnar.
Vad våra företagskunder gillar
  • Femstjärnig service
    Boka upphämtning och retur digitalt eller få personlig hjälp direkt av våra förvaringsexperter.
  • Full flexibilitet
    Betala endast för utrymmet som används. Skala upp och ner förvaringen i takt med verksamhetens behov.
  • Trygghet hela vägen
    Förvaring sker i toppmoderna, säkerhetsklassade lager. Tempererat, övervakat och försäkrat.
Beräkna pris
ztorage företag
Frigör tid med flexibel lagerhantering
Vår företagstjänst är utvecklad för att på bästa sätt stötta företag med lagerhantering, så de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Med ett brett utbud av tjänster passar vår service de flesta branscher och verksamheter. Utöver en helhetslösning för lagerhållning hjälper vi till med upphämtning och leverans av gods.
Så här fungerar
Ztorage
Boka förvaring
Boka enkelt digitalt och betala bara för ytan ni använder.
Vi hämtar och magasinerar
Vi hämtar det ni vill förvara när och var ni vill.
Retur när ni vill
Boka retur när som helst så levererar vi dit ni vill.
Vi tar hand om logistiken så att ni kan fokusera på verksamheten
Bokföring
Vi hämtar din bokföring och förvarar den enligt gällande regler för arkivering. Vi kan även erbjuda destruering.
Varulager
Frigör mer yta till din butik eller lokal genom att låta oss ta hand om ert varulager och leverera till er vid behov.
Byte av lokal
Behöver ditt företag effektivisera ytorna eller skala ner? Vi hjälper er med förvaring, under omstyling, downsizing eller förvaring under flytt.
Sommarmöbler
Behöver ni hjälp med att förvara sommarmöbler till restaurangens uteservering eller kontorets utemöbler? Vi tar hand om möblemanget under årets kalla dagar.
Arkivering
Vi tar hand om dina avtal och dokumentation och förvarar dem på ett tryggt och säkert sätt.
Event
Om ditt företag anordnar event kan vi köra ut eventmaterialet till den nya platsen vid varje tillfälle.
Magasinering
med omtanke
Vi vet hur mycket personliga ägodelar betyder och magasinerar dem varsamt i våra toppmoderna lager. Här är de trygga, försäkrade och alltid tillgängliga för dig.
Tempererat
Försäkrat
Övervakat
Kunder i urval
postnord
discovery channel
borgowilli
idasjöstedt
sverigeskommunikatorer
oscarproperties
Vanliga frågor om
modern magasinering

Tredjepartslogistik (3PL) i Stockholm

Att lägga ut din logistik på ett tredjepartsföretag ger många fördelar, varav den viktigaste är att det frigör värdefull tid och resurser inom ditt företag. Logistiken är särskilt avgörande för alla e-handelsföretag eftersom leveransprocessen har stor betydelse för hur många kunder som behålls.

Om ditt företag har svårt att hantera logistiken kan ett samarbete med ett 3PL-företag ta en del av tyngden från dina axlar. Vi tror inte på lösningar som passar alla - istället hittar vi en skräddarsydd lösning för ditt företag baserat på vår omfattande erfarenhet och vårt kontaktnät. Och eftersom vi har all utrustning och personal på plats är det ett kostnads-/effektivt alternativ med kortare ledtider.

Med vår omfattande erfarenhet och passion för att ständigt förbättra oss kan vi erbjuda kvalitetssäkrade lösningar. Baserade i Stockholm kan vi hantera 3PL-uppdrag från stora som små företag - det spelar ingen roll om du säljer leksaker eller inredning. Hos oss hämtas dina beställningar snabbt och noggrant av vår utbildade personal och lagras på ett lättillgängligt sätt som garanterar att innehållet i din beställning kommer fram på rätt sätt.

Ökad frihet med tredjepartslogistik

Frihet är det ord som bäst beskriver vad vi erbjuder på vårt företag. Du kan slappna av och vara bekymmersfri när du låter oss sköta logistiken. För att garantera din sinnesfrid har vi ett inledande samtal med dig om dina mål och eventuella hinder innan vi påbörjar vårt samarbete. Under hela vårt partnerskap lovar vi att hålla kommunikationslinjerna öppna på dina villkor.

Vi vill höra från dig - önskemål, frågor och förslag. Vi vill alltid förbättra vår service och få din verksamhet att fungera så smidigt som möjligt. Genom att samarbeta med oss får du en lagspelare som utvecklar logistiklösningar som är särskilt anpassade till ditt företag. Tredjepartslogistik har otaliga fördelar; ta det första steget idag för en sinnesro i morgon!

Varför tredjepartlogistik i Stockholm?

Ztorage erbjuder förstklassig tredjepartslogistik i Stockholm som är både flexibel och kostnadseffektiv för krävande kunder. Vårt team levererar överlägsen service, kvalitet och noggrannhet vid varje operation för att säkerställa kundnöjdhet.

Vad är 3PL?

Tredjepartslogistik (TPL eller 3PL) innebär att en tredje part, förutom säljaren och kunden, tar över en del av eller alla logistiska funktioner. Ett exempel: Ett företag lägger ut leveranser på ett annat företag - detta kallas outsourcing.

Förutom transport kan tredjepartslogistiker också erbjuda lagerhanteringstjänster. Företag kan lägga ut sin lager- eller leveransfunktion på en extern part för att spara pengar och fokusera på sin kärnverksamhet.

Många företag i Stockholm väljer nu 3PL som ett alternativ på grund av dess fördelar.

Fördelar- och nackdelar med att ha en 3PL i Stockholm

Det finns många fördelar med tredjepartslogistik i Stockholm, bland annat att spara pengar, tid och huvudvärk. Här förklarar vi mer specifikt hur tredjepartslogistik kan hjälpa dig och om det kan vara ett alternativ för ditt företag.

Fördelar

De tråkiga uppgifterna sköts av någon annan

Med tredjepartslogistik hanterar någon annan ditt lager och din leverans åt dig. På så sätt kan du fokusera på andra delar av din verksamhet och spara pengar som annars skulle gå till anställd arbetskraft.

Anpassningsbara servicealternativ

Många 3PL-företag ger dig inte bara utrymme för att lagra ditt lager utan även extra tjänster för att hjälpa dig att organisera och effektivisera ditt företag. Om du till exempel lägger ut specifika ansvarsområden som kundtjänst eller leveransverksamhet på lagerleveranscentralen tar det bort en del av trycket från dig.

Du kommer att ha pengar i längden

De flesta företag väljer att använda sig av tredjepartslogistiker (3PL) eftersom de sparar pengar på lång sikt, även om det är en initial investering. Detta beror på att 3PL kan hantera större lagervolymer mer effektivt än vad företaget skulle kunna göra på egen hand - vilket sänker arbetskostnaderna under hela leveranskedjeprocessen.

Nackdelar

Du tappar lite kontroll över ditt lager

Den största nackdelen med ett 3PL-system för företagare är bristen på insyn och praktisk kontroll över produkten. Detta sker ofta på grund av att företag lägger ut sin logistik på entreprenad, men med en högkvalitativ leverantör som erbjuder programvara för spårning i realtid kan du noga övervaka lagernivåer, leveranser, inkommande försändelser och så vidare.

Dålig service återspeglar dåligt på ditt företag

Om du inte är försiktig kan ett samarbete med en oerfaren eller dålig
tredjepartslogistikleverantör (3PL) skada ditt företags rykte. Dina kunder kommer inte att bry sig om vem som är ansvarig för att skicka produkten till dem - de kommer bara att minnas att den var försenad eller kom fram i dåligt skick. Gör din research och se till att den 3PL du litar på har erfarenhet av att tillhandahålla de specifika tjänster du behöver.

Börjar med en stor summa pengar

Om du försöker spara pengar genom att snåla på dina lager- och distributionstjänster kommer det att komma ikapp dig så småningom. Dina kunders uppfattning om ditt företag kan bli lidande, liksom din vinst.

Fördelarna med tredjepartslogistik är uppenbara, men det är viktigt att väga för- och nackdelar innan du fattar ett beslut. Om du är osäker på om outsourcing är rätt val för ditt företag kan du prata med oss på Ztorage. Du kan bli förvånad över hur mycket pengar och tid du kan spara genom att använda en professionell tjänst.

Ztorage support
Osäker på
vad du behöver?
Prata med våra förvaringsexperter
Gör som över 2.000 andra
Magasinera dina saker hos oss idag. Helt utan bindningstid.
Beräkna pris