Kampanj - Två gratismånader och fri upphämtning på utvalda förråd

Magasinering

Bärhjälp och förvaring till ett svårslaget pris

Beräkna pris
Klassad som utmärkt 4.9 av 5
Trustpilot logo Trustpilot logo

Välkommen till Ztorage, där vi gör magasinering enkelt, tryggt och anpassat efter ditt liv. I en värld där utrymme blir allt mer värdefullt och livet ständigt förändras förstår vi vikten av flexibla och pålitliga magasineringslösningar. Sedan vår start 2014 har vi haft en enkel men kraftfull vision: att frigöra tid och plats åt människor.

Magasinering har länge varit en bransch som stått still, men inte längre. Vi är här för att förändra spelreglerna. Med över 2.000 nöjda kunder och ett av de snabbast växande företagen inom vår bransch erbjuder vi magasinering i takt med livet. Oavsett om du flyttar, renoverar, eller bara behöver extra utrymme för dina prylar har vi en lösning som passar dig.

Om Ztorage

Hos Ztorage samlas vi kring en gemensam vision: att frigöra tid och plats åt människor. Vi är inte bara en magasineringslösning; vi är en livsstil. Sedan vår start 2014 har vi arbetat outtröttligt för att erbjuda magasinering som inte bara löser prylpusslet, utan som också anpassas efter våra kunders olika livsfaser.

Vi har kommit en lång bit på vägen men är långt ifrån nöjda. Vår strävan efter förnyelse och förbättring gör oss till en av de snabbast växande aktörerna i branschen. Med över 2.000 nöjda kunder är vi stolta över att kunna erbjuda en service som människor faktiskt längtar efter att använda.

Oavsett om du flyttar ihop, eller isär, om du skaffar nya hobbies eller om ditt liv på något annat sätt förändras har vi en magasineringslösning för dig. Vi kallar det "magasinering i takt med livet". Det innebär att du kan skala upp eller ner ditt behov lika snabbt som livet förändras. Glöm statiska förråd och onödiga avgifter; med Ztorage får du en flexibel och anpassningsbar service.

Varför magasinering?

Livet är i ständig förändring. Du kanske står inför en flytt och behöver en tillfällig plats för dina möbler. Eller så har du nyligen renoverat och inser att du har för många saker och för lite utrymme. Kanske har du en hobby som kräver mycket plats, eller så har du helt enkelt samlat på dig för många prylar genom åren. Oavsett anledning, finns det ofta ett behov av extra utrymme i våra liv.

Det är här Ztorage kommer in i bilden. Vi erbjuder magasinering för alla livets skeden och situationer:

 • Flytt och förvaring: Om du står inför en flytt kan vi erbjuda en smidig och trygg förvaring av dina ägodelar.
 • Renovering: Under en renoveringsperiod kan det vara skönt att ha möbler och andra stora föremål förvarade på ett säkert ställe.
 • Säsongsmagasinering: För de prylar du bara använder vid vissa tider på året, som skidor eller trädgårdsverktyg, är magasinering en utmärkt lösning.
 • Hobby och fritid: Om du har en hobby som tar mycket plats kan du med fördel använda dig av våra magasineringslösningar för att frigöra utrymme i ditt hem.

Genom att använda Ztorage får du inte bara extra utrymme, du får också mer tid och frihet att fokusera på det som verkligen betyder något för dig.

Våra tjänster

Ztorage erbjuder en rad olika magasineringslösningar som är utformade för att passa just dina behov. Vi förstår att ingen storlek passar alla, och därför har vi skräddarsydda alternativ som gör det enkelt för dig att hitta den perfekta lösningen.

  Personlig magasinering

 • För dig som behöver extra utrymme i hemmet. Perfekt för att förvara möbler, kläder, och andra personliga tillhörigheter.

  Företagsmagasinering

 • En flexibel lösning för företag som behöver förvara inventarier, dokument, möblemang eller varulager.

  Säsongsmagasinering

 • För de prylar du bara använder vid vissa tider på året, som juldekorationer eller trädgårdsmöbler.

Alla våra tjänster inkluderar:

 • Säker och tempererad förvaring
 • Flexibla avtal
 • Möjlighet att skala upp eller ner ditt utrymme efter behov
 • Transport, packning och försäkring

Med Ztorage får du en magasineringslösning som är lika dynamisk som ditt liv. Vi är här för att göra det enkelt för dig att förvara dina saker på ett tryggt och säkert sätt, oavsett dina behov.

Magasinering i takt med livet

Livet är oförutsägbart och förändras ständigt. Det är därför vi på Ztorage har skapat en magasineringslösning som är lika flexibel som du är. Vi kallar det "magasinering i takt med livet", och det innebär att du kan justera ditt magasineringsbehov efter dina livsförändringar.

  Skala upp eller ner

 • Om du plötsligt behöver mer utrymme, kanske på grund av en ny familjemedlem eller en ny hobby, kan du enkelt skala upp din magasinering.
 • Om du å andra sidan finner att du inte längre behöver så mycket utrymme, kan du lika enkelt skala ner.

  Flexibla avtal

 • Vi erbjuder flexibla avtal som gör det enkelt att anpassa din magasinering efter dina behov, utan långa bindningstider eller dolda avgifter.

  Snabb och smidig service

 • Med vår moderna teknik och effektiva logistik kan du snabbt och enkelt få tillgång till dina saker när du behöver dem.

  Trygghet och säkerhet

 • Dina ägodelar är alltid säkra hos oss. Vi erbjuder säker och tempererad förvaring med övervakning dygnet runt.

Med Ztorage får du en magasineringslösning som anpassar sig efter ditt liv, inte tvärtom. Det är magasinering på dina villkor, och det är så vi tycker att det ska vara.

Vanliga frågor om magasinering (FAQ)

  Vad ingår i Ztorages magasineringslösningar?

 • Alla våra magasineringslösningar inkluderar säker och tempererad förvaring, flexibla avtal och möjlighet att skala upp eller ner ditt utrymme efter behov.

  Hur snabbt kan jag få tillgång till mina saker?

 • Med vår effektiva logistik och moderna teknik kan du snabbt och enkelt få tillgång till dina saker när du behöver dem.

  Är mina saker säkra hos Ztorage?

 • Ja, dina ägodelar är alltid säkra hos oss. Vi erbjuder säker och tempererad förvaring med övervakning dygnet runt.

  Hur långa är avtalen?

 • Vi erbjuder flexibla avtal som gör det enkelt att anpassa din magasinering efter dina behov, välj mellan ingen bindningstid eller bindningstider med schyssta rabatter..

  Kan jag ändra storlek på mitt magasineringsutrymme?

 • Absolut, du kan enkelt skala upp eller ner din magasinering efter dina behov och livsförändringar.

  Vad kostar det att magasinera med Ztorage?

 • Priset varierar beroende på storlek och typ av magasineringslösning. Kontakta oss för en skräddarsydd offert.

  Erbjuder ni transport och packning?

 • Ja, vi erbjuder transport, packning och försäkring för att göra din magasinering så smidig som möjligt.

  Hur hanterar ni miljöaspekten?

 • Vi är engagerade i att minimera vår miljöpåverkan och arbetar ständigt med att förbättra våra processer i detta avseende. Ztorage använder moderna fastigheter med mycket låg energiförbrukning som drivs av solceller installerade på taket. Transporterna kombineras och effektiviseras ständigt.