Ztorage Logo
Arkivering Ztorage

Arkivering i Stockholm

En organiserad arkivering av dokument och räkenskaper är oerhört viktigt, men tar ofta mycket tid och energi från annat. Med tjänsten ZTORAGE Företag får ni tillgång till arkivering via ett knapptryck. Vi hämtar upp, lämnar och förvarar era dokument så att ni kan fokusera på annat.

ZTORAGE Företag erbjuder mer än bara ett tomt förråd. Vi levererar arkivering som en helhetstjänst med fokus på personlig företagsservice. Genom vår tjänst får ni som företag bland annat

  • En personlig handläggare
  • Gratis lådor att packa i
  • Gratis upphämtning och transport till vår säkra lagerlokal
  • Utkörning av materialet när eller om ni behöver det

För oss på ZTORAGE är högkvalitativ service och kundkontakt av högsta prioritet. Därför ser vi till att det alltid finns en tillgänglig kontaktperson som är med er från hela resan från första kontakt till långvarig relation. Vårt mål är att ni får ut det mesta av ert tjänstepaket hos oss.

ZTORAGE använder alltid egna fordon och egen personal för att försäkra oss om att vår tjänst håller så hög kvalité som möjligt. Vi använder oss av säkerhetsklassade förrådsanläggningar och det är endast personal på ZTORAGE som har tillgång till våra lager. Allt material är dessutom helt fukt och klimatskyddat.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig
Arkivering för företag

Hur fungerar ZTORAGE Företag?

ZTORAGE levererar arkivering som en helhetstjänst istället för att bara sälja ett tomt förråd. Ni får hem lådor gratis till kontoret och när allt är packat kommer vi och hämtar. Vi transporterar sedan materialet till vår säkra lagerlokal. Via ZTORAGE webbplattform eller i kontakt med någon av våra handläggare kan du enkelt beställa tillbaka materialet när det önskas.

Läs mer

Vad är skillnaden mot traditionell magasinering?

Som en helhetstjänst får ni som företag tillgång till en egen handläggare som sköter allt ifrån en personlig kontakt till upphämtning och säker förvaring. Vi skräddarsyr ett förråd med den yta ni faktiskt använder, så att ni som företag slipper betala lageryta i onödan.

Läs mer

Är det säkert att använda ZTORAGE Företag?

ZTORAGE använder egna fordon och egen personal för att försäkra oss om att vår tjänst håller så hög kvalité som möjligt. Vi använder oss av säkerhetsklassade förrådsanläggningar och det är endast personal på ZTORAGE som har tillgång till våra lager. Allt material är dessutom försäkrat samt fukt och klimat-skyddat.

Läs mer

Vilka lagar gäller kring arkivering?

I Sverige gäller att räkenskapsinformationen måste sparas i 7 år efter det kalenderår då räkenskapsåret avslutades. Vi följer alla de arkiveringskrav som ställs enligt 4 kap. 1 §§ och 4 §§ samt kap. 7 i bokföringslagen.

Läs mer

Hundratals nöjda kunder

UtmärktTrustpilot starBaserat på 68 omdömenTrustpilot logo
Trustpilot starJan 30, 2018

Mycket enkelt, snabbt & bra

Mycket enkelt, snabbt och bra!

Karolina Karlsson
Trustpilot starDec 20, 2018

Good service and communication.

Good service and communication.

Quentin Archibald
Trustpilot starDec 19, 2018

Snabb och bra service!

Snabb och bra service inför en homestyling vid försäljning av vår lägenhet! Vi f...

Emelie Vonheim
Trustpilot starDec 12, 2018

Ztorage hjälpte oss på kort varsel, stor smidighet o glad personal!

Ztorage hjälpte oss snabbt och smidigt med hämtning, magasinering och lämning. S...

Armen Abrami
Osäker på vad du behöver?
Prata med våra förvaringsexperter
Mån - fre, 9.00 - 17.00