5 restauranger att besöka i helgen istället för att åka till ett förråd

Ztorage -

5 restauranger att besöka i helgen istället för att åka till ett förråd

Vidare på temat "roligare saker än att besöka förråd" kommer här 5 tips på restauranger vi gillar som man kan besöka i Stockholm! Att hyra förråd tar tid genom att man behöver hyra bil, hyra släp, packa, bära, transportera, stapla flyttlådor i förråd osv. osv. Det är märkligt hur mycket tid som frigörs när man väljer en smartare lösning för magasinering. Här kommer vi med ytterligare några tips på vettigare ställen att spendera helgen på än förråd!

 1. Le Rouge
  Le rouge - stockholm

  Le Rouge är roligare än besök på förråd

  Ett tjusigt brasserie i fransk stil ligger i Gamla Stan och heter Le Rouge. Inredningen är klassisk med röda tyger och mörkt trä á la Paris på 1800-talet. Har stort utbud på kött, lax men även några vegetariska rätter. Deras Bouillabaise är otroligt god och kan rekommenderas!

 2. Riche
  Riche - stockholm

  En riktigt välkänd Stockholmsklassiker är Riche som hängt med i över 100 år. Riche ligger på Birger Jarlsgatan på Östermalm, på menyn finns husmanskost (den mesta Riche-klassikern är köttbullarna). I lokalen finns flera barer som brukar vara knökfulla oavsett veckodag. Värt att nämna är att ägaren Anders Timell är ganska rolig att följa på Instagram (@anderstimell)!

 3. Tjoget / Linje Tio
  Tjoget / Linje Tio - stockholm

  I populära Hornstull på Södermalm finns "Tjoget" som innehåller tre delar – Vinbaren Hornstulls Bodega, barberaren Roy & Son och restaurangen Linje Tio. Restaurangen är uppbyggd för att skapa känslan av en sydeuropeisk bodega. Den är väl värd ett besök för atmosfären, maten och de prisbelönta drinkarna.

 4. Hermans
  Hermans - stockholm

  För de som föredrar ett vegetariskt alternativ (skälen är många!) finns trevliga Hermans med en av stans bästa utsikter på Fjällgatan på Södermalm. På sommaren kan man här vara i trädgården, men deras vegetariska buffé håller hög standard året om. Hermans är ett mer prisvärt alternativ än ovanstående alternativ och bör verkligen upplevas!

 5. Vigårda
  Vigårda - stockholm

  Vigårda är roligare än förråd

  Hamburgartrenden verkar hålla i sig! Vigårda startades av stjärnkrögaren Melker Andersson och har som idé att laga snabbmat med bra kvalité med bra råvaror. Utmärkt koncept tycker vi! De har riktigt goda och prisvärda hamburgare, även bra vegetariskt alternativ med fetaost och grillade grönsaker.

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!