5 smarta tips på förvaring som sparar plats i 2021

Ztorage -

5 smarta tips på förvaring som sparar plats i 2021

Vi älskar smart förvaring! För att hjälpa dig att spara plats hemma vill vi här ge några smarta tips på hur du kan optimera din boyta.

 1. Byt ut din otympliga kaffemaskin mot en snygg presskanna
  Byt ut din otympliga kaffemaskin mot en snygg presskanna

  Har du idag en simpel kaffekokare som kanske börjar bli lite till åren eller en svindyr espressomaskin som tar upp för mycket plats? Vi föreslår att du gör dig av med den och satsar på en smidig presskanna från t.ex. bodum. Ett klassiskt alternativ som frigör en hel del plats i köket och sparar på värdefullt utrymme.

 2. Prova en ny variant på bokhylla
  Prova en ny variant på bokhylla

  Visst är det härligt med många hyllmeter med böcker hemma – men om de inte används eller är tillräckligt kära ägodelar för att spara kan de lätt ta upp för mycket plats. Speciellt i en bokhylla som tar upp en hel vägg. Skänk bort, förvara hos oss eller satsa på en ny mer sparsmakad bokhylla.

 3. Gör dig av med strykbrädan
  Gör dig av med strykbrädan

  ÅngstrykjärnDitt strykjärn är toppen – utom att en strykbräda behövs. En strykbräda som du antingen behöver förvara i ett förråd eller som får stå framme och förstöra din Feng shui du byggt upp hemma. Satsa på en smidigare variant som inte kräver lika mycket av din plats och gör dig av med strykbrädan.

 4. Om det krisar – kasta ditt köksbord
  Om det krisar – kasta ditt köksbord

  Med bostadsrättspriser på uppåt 100.000 kr/m2 i innerstaden i Stockholm kan man inte klandra den som vill bo centralt för att vilja optimera sin boyta med super-kompakt förvaring. Om det verkligen krisar föreslår vi det här hopfällbara bordet.

 5. Ett smart knivset
  Ett smart knivset

  Det som tar upp allra mest plats i hemmet eller förrådet är väl knappast ett knivset, men vi tyckte det här var himla smart ändå. Vi vet inte riktigt vilket kvadratmeterpris som skulle rättfärdiga att spara plats genom att köpa knivar för 1000$. Men ändå, dessa var riktigt tjusiga och en smart idé som bör kopieras!

Vill du spara plats på ett bättre sätt? Magasinera hos oss. Räkna ut ditt pris här.

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!