5 tips på hur man planerar och förvarar på balkongen

Oliver -

5 tips på hur man planerar och förvarar på balkongen

Människor letar ofta efter sätt att optimera användningen av sina bostadsutrymmen. Särskilt i städerna är utrymmet begränsat och varje kvadratmeter måste användas på ett bra sätt. Ett alternativ som många människor inte överväger är att använda sin balkong för förvaring. I den här artikeln kommer vi att ge dig några tips på hur du bäst kan utnyttja din balkong för förvaring.

Använd hyllor för att organisera dina saker

Hyllor är ett utmärkt sätt att organisera dina tillhörigheter och utnyttja balkongutrymmet på bästa sätt. De kan användas för att förvara saker som växter, krukor och kastruller eller till och med kläder.

Skapa förvaringslådor

Förvaringslådor är också ett utmärkt sätt att förvara saker som du inte använder så ofta. De kan enkelt tillverkas av kartong eller plast och kan staplas på varandra.

Gör din egen förvaring

Gör det själv-projekt kan vara ett bra sätt att spara pengar och använda saker som du redan har hemma. Gamla resväskor eller bokhyllor kan till exempel lätt förvandlas till prisvärda och praktiska förvaringsutrymmen på din balkong.

Vertikal trädgårdsodling

Vertikal trädgårdsodling är möjlig på alla balkonger, även om de är små. Det fungerar genom att man odlar växter som vinrankor (t.ex. pumpor) uppför en spaljé och utnyttjar den tillgängliga vertikala ytan effektivt; planteringen skördas sedan underifrån. Vertikal trädgårdsodling blir alltmer populär när trädgårdsägarna upptäcker hur givande det kan vara!

Utnyttja väggar på ett bra sätt

Väggar är ofta outnyttjade när det gäller att lägga till extra förvaring utrymme. Detta är ett misstag eftersom väggarna kan användas på flera olika sätt för att skapa extra förvaringsutrymme.

Vad gör man med allt annat som inte får plats hemma?

Hyr ett förråd & magasinering hos oss på Ztorage

Om du inte har plats hemma kan du, med hjälp av oss på Ztorage, hyra ett förråd i Stockholm. Vår professionella personal hämtar dina tillhörigheter och placerar dem i förvaringsrummet.

Så oavsett om du vill förvara resväskor, möbler, kläder eller andra saker - hos Ztorage kan du förvara vad du vill. Allt är väl bevarat och redo för när du behöver det igen.

Fråga oss gärna så hjälper vi dig!

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!