8 utegym att besöka i Stockholm istället för att åka till ett förråd

Ztorage -

8 utegym att besöka i Stockholm istället för att åka till ett förråd

Vill du lägga värdefull tid på att åka till förrådet? Inte? Vi vill här tipsa om 10 utomhusgym i Stockholm att besöka istället. Lyft skivstänger i härlig utomhusmiljö – inte flyttlådor i deppig self storage-miljö!

Kom i form på utegym istället för att åka till förråd i Stockholm.

 1. Utegymmet vid Kungsholms strandstig
  Utegymmet vid Kungsholms strandstig

  På Kungsholmens nordöstra sida ligger ett utegym med sex redskap. Det här gymmet passar bra om man kör en löprunda, t.ex. Kungsholmen runt. Det är bra att värva konditionsträningen med lite styrka.

 2. Utegym vid Hornsbergs strand
  Utegym vid Hornsbergs strand

  Känner du för ett dubbelpass på din kungsholmen-runt-runda? På norra sidan av Kungsholmen finns även där ett utegym. Det skadar inte att det ligger fint vid vattnet!

 3. Utomhusgymmet i Kronobergsparken
  Utomhusgymmet i Kronobergsparken

  I Kronobergsparken finns ett utegym för lite lättare övningar. Vi vet att bilden är lite deppig – men bor du intill Fridhemsplan är det i alla fall nära.

 4. Rålambshovsparkens utegym
  Rålambshovsparkens utegym

  Är du vältränad och vill visa upp dina muskler på strandraggar-manér? Gå då till Rålis utomhusgym. Glöm inte sololjan och bergsprängaren!

 5. Utegymmet vid Smedsuddsbadet
  Utegymmet vid Smedsuddsbadet

  Kungsholmen är tätt på utegym! Här vid Smedsuddsbadet finns ytterligare ett. Där kan du även passa på att ta ett dopp efter.

 6. Solviks utegym
  Solviks utegym

  Utomhusgymmet vid Solviksbadet

  Bor du i Bromma? Då finns ett nytt utegym för dig vid Solviksbadet. Området har också ett elljusspår och fina löprundor längs med Mälaren.

 7. Gärdet utegym
  Gärdet utegym

  Lyft vikter istället för flyttlådor. Stockholm har fina utomhysgym som är roligare än förråd

  Precis intill Kampementsbadet ligger det här utomhusgymmet. Det är upplyst till 22:00, så även kvällstid går bra att träna. Det är nära och bra för dig som bor på Gärdet och Östermalm!

 8. Tanto strandbads utomhusgym
  Tanto strandbads utomhusgym

  I Tantolunden på Södermalm finns det här riktigt påkostade utomhusgymmet! Kör en löprunda söder runt och varva med styrketräning här. Du kan själv anpassa motståndet i redskapen. Det finns också skyltar som visar vilka muskelgrupper som redskapen tränar.

 9. Utegymmet vid Årstaviken
  Utegymmet vid Årstaviken

  Här finns två bra utegym som ligger nära varandra. Stockarna här är lite lättare. Det är anpassat till att personerna i området brukar vara lite äldre, menar Stockholms stad.

 10. Eriksdals utomhusgym
  Eriksdals utomhusgym

  Det här utegymmet ligger intill Eriksdalsbadet på Södermalm. Du tar dig enkelt dit genom tunnelbanan till Skanstull. Alternativt avverkar du det när du springer Söder runt!

Kom i form på utegym istället för att åka till förrådet!

Vill du lägga din tid på något annat än att bära flyttlådor till ett förråd? Prova en magasineringstjänst som sparar tid.

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!