Arkivera rätt och 5 andra tips för att skapa plats på kontoret

Ztorage -

Arkivera rätt och 5 andra tips för att skapa plats på kontoret

Det är tufft att hitta kontor i Stockholm. De som finns ökar snabbt i hyra. Breakit (https://www.breakit.se/artikel/2975/tuff-jakt-pa-kontor-for-startups-hyrorna-upp-40-procent-pa-sex-ar) skrev om dagen om hur hyrorna har ökat med hela 40 procent på sex år. Här ger vi tips på hur du kan ta vara på din (dyrbara) plats på kontoret.

 1. Spara bokföring på rätt plats

  Behöver ni verkligen ha all bokföring på plats? Vår tjänst gör att du kan arkivera ca. 15 pärmar i en flyttlåda för 39 kr / mån inkl. moms. Då slipper ni ha den i hyllor på jobbet – och kan känna er trygga med att den finns på ett säkerhetsklassat förråd.

 2. Gör dig fri från papper

  Papper tar upp en hel del plats. Se över om du kan göra dig av med processer som kräver mycket papper, t.ex. fakturor, blanketter och bokföring. Idag finns många digitala sätt att lösa det på istället. Det spar på din plats och på vår miljö!

 3. Prova stående möten

  Har du begränsat med mötesrum? Prova möten på stående fot! Det går både snabbare och inget särskilt rum behövs. Det har även visat sig vara bra för kreativiteten att stå upp intill varandra. Bättre än långa och strukturerade möten alltså.

 4. Få ordning på kaoset

  Ett stökigt skrivbord tar inte bara upp plats, det tar även fokus och energi. Se till ha det viktigaste i fokus och få mer gjort!

 5. Glöm drömmen om ett stort och flådigt skrivbord

  Kör på små smidiga skrivbord istället. Om du har ett för stort bord kan ovan nämnda kaos lättare uppstå. Ha så få saker som möjligt på bordet för att ha rätt fokus.

 6. Magasinera mera

  Och såklart tycker vi det är hur smart som helst att magasinera. Vad är i vägen som ändå behöver sparas? Tänk på vad som tar upp plats – t.ex. marknadsföringsmaterial, möbler och pärmar.

Vill du spara din bokföring på ett säkert sätt? Läs mer om vår arkivering.

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!