Billig magasinering i Stockholm

Måns -

Billig magasinering i Stockholm

Traditionellt sätt så har magasinering inneburit att man betalar för ett dyrt förråd där man förvara sina saker. Ett förråd där man själv måste både lämna och hämta sina saker när man vill åt dem. Vi på Ztorage har utvecklat ett billigt sätt att magasinera i Stockholm.

1. Bor du i Stockholm?

För alla som bor i Stockholm erbjuder vi upphämtning av lådor och möbler vid din adress som vi sedan transporterar till vår lagercentral. När du vill ha tillbaka dina saker kan du enkelt beställa hemleverans igen.

2. Betala bara för det utrymme du använder!

Tillskillnad mot andra self-storage företag betalar du hos oss bara för den yta du faktiskt utnyttjar. Det innebär att priset justeras när du väljer att fylla på eller beställa hem saker från ditt förråd. På så sätt slipper du att betala för yta du inte använder.

3. Pris

Tillskillnad mot traditionella self-storage företag så kommer vi inte att höja priset på din förvaring när du väl är kund hos oss. Har du fått ett månadspris så gäller det så länge du är kund hos oss.

4. Gratis kartonger

När du förvarar hos oss kan du få gratis flyttlådor hem till dörren innan din upphämtning. Säg till hur många lådor du behöver när du bokar så får du flyttkartongerna att förvara i utan extra kostnad.

5. Gratis tillgång till vår webbplattform

I vår webbplattform kan du ladda upp bilder på de saker du förvar och kan på så sätt enklare hålla koll på vad du har förvarat hos oss. Här kan du också boka hemleverans eller nya upphämtningar.

Beställ din billiga magasinering i Stockholm.

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!