De 7 bästa apparna för organisering

Oscar -

De 7 bästa apparna för organisering

Visst är det kul att använda smartphonen till Facebook, Snapchat och Candy crush. Men visste du att det finns mängder av smarta appar som hjälper dig att hålla ordning i vardagen? Här tipsar vi på Ztorage om de bästa apparna som förenklar ditt liv:

Trello

Trello är ett populärt verktyg för både jobbet och för privata projekt. Med Trello kan du skapa ett projekt och gör en lista av de saker som behöver göras, det som görs just nu och det som är klart. På så sätt kan du bryta ner ditt stora projekt i mindre beståndsdelar och tydligare se vilka uppgifter som behövs göras för att få projektet framåt. En annan fördel är att du kan dela projekt tillsammans med vänner och kollegor, och på så sätt enklare kordinera flera personer som jobbar med samma projekt. Läs mer om Trello här.

Dropbox

Dropbox är som Ztorage fast för lagring av digitala saker istället för fysiska. Här kan du spara bilder, videor, dokument och andra filer som tar för mycket plats på datorn eller mobilen. Förutom att frigöra yta på din dator så skapar du också en backup för alla dina filer, vilket är viktigt om du t.ex. råkar tappa bort din mobil eller dator. Allt du lägger till i Dropbox kan nämligen visas på alla dina datorer, telefoner, surfplattor så du har tillgång till dem oavsett vart du befinner dig. Du kan också enkelt dela dina filer med andra om du så skulle önska. Skapa ett konto på dropbox här.

Wunderlist

Om du vill skapa en renodlad to-do lista är Wunderlist appen för dig. Här kan du hantera uppgifter för att får saker gjorda och bocka av. Du kan till exempel skapa en inköpslista och dela med resten av familjen, jobba på ett renoveringsprojekt eller planera en flytt. Ladda ner appen här.

Evernote

Evernote är en tjänst att synkronisera, spara och hantera information av text, bild eller ljud. Du kan skapa en att göra-lista, skriva ner en påminnelse eller ta en bild av en skiss. Du kan ladda ner alla pdf:er, manualer och andra viktiga dokument som till exempel kvitton så slipper du skriva ut en massa onödigt papper. Du kan även organisera i mappar och sortera alla dokument. På så sätt slipper du ta med dig datorn överallt när du behöver tillgång till dina sparade dokument. Du kan lära mer om Evernote här.

Google Photos

Google Photos hjälper dig att organisera bilderna i din mobil. Googles smarta algoritmer sorterar dina bilder och gör det även möjligt på att söka på personer eller objekt för att hitta specifika bilder. Du kan också adda vänner som får tillgång till dina bilder och be dem dela sina bilder från samma tillfälle. Google Photos är ett smart sätt att hålla ordning och reda på bilderna i din mobil och appen skapar automatiskt olika fotoalbum direkt i telefonen. Läs mer här.

Audible

Inte tillräckligt med tid eller plats för alla dina böcker? Audible är ljudboks-appen från Amazon där du kan ladda ner en bok och lyssna vart som helst, t.ex på tunnelbanan, gymmet eller innan du går och lägger dig. De har mer än 180 000 titlar att välja emellan. Läsa mer om Audible här.

Pinterest

Med Pinterest kan du spara inspirationsbilder till din nästa renovering eller nya fynd till garderoben. Men vad du kanske inte visste är att pinterest också är en utmärkt plattform att leta recept eller hitta enkla DIY-projekt till hemmet. Du skriver bara in vad du letar efter och sen kan kan du spara ner dem i dina egna anslagstavlor för framtida bruk. Numera kan du också recensera de olika sidorna och på så sätt får se vad andra tyckte. Skapa ett konto på Pinterest här.

Behöver du organisera hemma eller på kontoret? Kontakta oss här så hjälper vi dig med flexibla magasineringslösningar och fler tips.

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!