De fem viktigaste sakerna att tänka på när du ska börja på Universitet i höst

Måns -

De fem viktigaste sakerna att tänka på när du ska börja på Universitet i höst

Den 12 Juli kommer antagningsbeskeden med svarskrav ifrån universiteten. För att förbereda dig så mycket som möjligt har vi på Ztorage listat de fem viktigaste sakerna att tänka på när du ska börja universitetet i höst.

1. antagning.se


antagning.se är en riktigt bra sida för allt som hör med ansökningen till universitetet att göra. Det finns tider och deadlines som man som student behöver förhålla sig till och det finns telefon-nummer på sidan om något skulle strula.

2. Flytta hemifrån?

När man ska studera är det många som väljer att studera på en annan ort. Som student kan det vara svårt att veta vad man ska ha med sig och vad som får plats i sitt nya hem. Även om det är bra att rensa ut så är det inte säkert att man vill slänga allt. Vi på Ztorage vill se till att ni studenter inte behöver packa allt ni äger in i ert lilla studentrum. Vi erbjuder därför genom Mecenat en rabattkod där ni kan få era saker förvarade hos oss på Ztorage. Tryck här.

3. Prioritera

Planera för vad som skulle hända om du inte kommer in på ditt förstaval. Det finns möjlighet att prioritera utbildningar och se till att ha bra andra och tredjeval att falla tillbaka på.
Ibland blir inte antagningen till universitetet som man tänkt sig. Ha ett öppet sinne till vilken ort och vad du kan tänka dig att läsa och prioritera i den ordningen som passar dig.

4. Mecenat


Som student försöker man leva billigt och klara sig på sitt studiemedel. Se till att dra nytta av alla de rabattkoder som finns att tillgå på mecenat.se, det kommer att bli din bästa vän under studietiden. Vår rabattkod för studenter riktar sig till dem som behöver billig, smidig och enkel förvaring. Länk för er studenter går att hitta här.

5. Plugga något som är kul!


Oavsett vilken utbildning du väljer så kommer du att behöva lägga ner mycket tid på den, se till att den är värd det! Plugga något som är du tycker är roligt så ska du se att den tiden du lägger på skolan blir ett nöje.


Behöver du fler tips om hur du klarar dig på universitetet? Checka in Ztorage andra blogginlägg!

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!