Förvaring made fancy – 5 snygga vinylspelare som sparar plats

Ztorage -

Förvaring made fancy – 5 snygga vinylspelare som sparar plats

Förvaring av vinylskivor brukar ta upp mycket plats. Över hela världen har vinylskivorna kommit tillbaka. I USA står unga kids för en explosion på vinylmarknaden. Även i Sverige blir de allt mer populära bland DJ:s, men även i gemene mans vardagsrum. Men förvaring av vinylspelare kan vara knepig – dem kan vara riktigt skrymmande. Därför tipsar vi här om några riktigt slimmade versioner.

 • Vinylspelare från Urban Outfitters med kassettdäck
  Vinylspelare från Urban Outfitters med kassettdäck

  Riktigt snygg och kompakt från Urban Outfitters (i USA). Den här varianten spelar in skivor och kassettband till iTunes. Kassettband börjar även det bli nästa trend. Märklig men cool!

 • Audio Technica AT727 Sound Burger
  Audio Technica AT727 Sound Burger

  Förvaring av den här tar ungefär upp lika mycket plats som ett mjölkpaket.

  Något av det mest kompakta som finns. Nästan omöjlig att hitta och antagligen svindyr. Men på temat "vinylspelare som sparar plats" tycker vi den måste finnas med. Imponerar säkert på vilken design- eller musiknörd som helst!

 • Sylvania Turntable Record Player
  Sylvania Turntable Record Player

  Vill du ha en kompakt spelare utan att behöva sälja lägenheten? Då finns den här betydligt billigare versionen. Samma kitsch och hipphets-faktor till en bråkdel av priset.

 • Vinylspelare i retro-portfölj
  Vinylspelare i retro-portfölj

  Super-portabel spelare i portföljformat. Praktisk att bära och till ett bra pris. En fördel är att den har ett batteri som man kan ladda. Den fungerar därför lika bra på festen som i parken. En fördel är att den även har tre tempon, så man kan växla efter sinnesstämning. Snygg, kitschig och härlig tycker vi!

 • The Record Runner
  The Record Runner

  Kanske inte det bästa ljudet, men Record Runner är otroligt charmig! Den här lilla bussen cirkulerar alltså på skivan när den ligger på en platt yta. Inget för ljudperfektionisten, men spelaren är faktiskt mindre än skivan. Riktigt ball!

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!