Hyra förråd – 3 viktiga saker att tänka på när du ska magasinera

Oscar -

Hyra förråd – 3 viktiga saker att tänka på när du ska magasinera

Att hyra förråd är idag ofta krångligare än man tror. Ofta är det väldigt mycket som kan behöva göras i samband med att hyra ett förråd. Dels i form av utgifter men även i hur mycket jobb det faktiskt innebär. När du undersöker vilka olika alternativ som finns vill vi här hjälpa dig att uppmärksamma allt som kan behöva göras.

1. Införskaffa flyttlådor

Flyttlådor kan även vara otympligare än man tror att bära på och speciellt om du t.ex. åker tunnelbana i Stockholm. Vi vet att det här tar både tid och energi, därför skickar vi ut gratis flyttlådor till dig om du behöver.

2. Betala inte för mer utrymme än du behöver

Många self storage-företag har ett intresse av att hyra ut större förråd än nödvändigt. Säljare på plats kan därför rekommendera större förråd för att ”man ska vara säker på att allt får plats”. Ofta används däremot bara ca. 60% av hela förrådet. Sällan fylls det till taket. Det innebär att du som kund får betala för mer utrymme än du använder. Det är något vi vill ändra på – därför betalar du bara för det utrymme du använder hos oss!

3. Undvik dyra och arbetskrävande transporter

Det kan vara ganska omfattande att transportera alla dina saker själv. Om du inte har egen bil kan kostnaderna lätt skena. Har du mycket saker som behöver köras till förrådet kan du till exempel behöva hyra släp eller skåpbil. Om du har mycket att bära kan du behöva ta med en kompis som bärhjälp. Det här problemet går helt att undvika med vår hjälp, vi kommer nämligen och hämtar upp dina saker från din dörr.

Sammanfattning

Alternativet till att hyra förråd på vanligt sätt är självklart att ta hjälp av oss på att hyra förråd. Då behöver du inte tänka på att skaffa flyttlådor och betalar bara för det utrymme du faktiskt använder. Du behöver heller inte tänka på transport eller tvinga dina vänner att vara bärhjälp, visst låter det bra?

Lycka till med din magasinering!

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!