Kontorsflytt inom Stockholm – hyr ett förråd för förvaring!

Oliver -

Kontorsflytt inom Stockholm – hyr ett förråd för förvaring!

När det är dags för ditt företag att flytta till ett helt nytt kontor är det sista ni vill göra säkert att skräpa ner det med dokument och prylar ni sällan använder. När allt kommer omkring vill ni ju få varje kvadratmeter att räknas och spara så mycket utrymme och pengar som möjligt.

Det kan därför vara smart att hyra ett förråd där ni som företag kan förvara era möbler. Men även i samband med flytten lönar det sig att hyra ett förråd för att effektivisera flytten. Då slipper ni tänka på att släpa sakerna fram och tillbaka, eller att ni inte skulle hinna flytta sakerna innan det gamla hyreskontraktet går ut.

I detta blogginlägg kommer vi att gå igenom hur man som företag hyr förråd i Stockholmsområdet samt vad man ska tänka på inför magasineringen.

Planera och organisera väl

Även om ni hyr ett förråd under flytten är det viktigt att planera och organisera flytten väl. Om ni inte har en plan i åtanke innan ni börjar kan det resultera i att flytten inte går så bra som ni önskar. Detta gäller oavsett om ni flyttar på egen hand eller med hjälp av en flyttfirma. Det minsta ni kan göra är att skriva en checklista och helt enkelt hålla reda på de saker som ska genomföras. Det kommer att göra hela processen mycket smidigare och snabbare. Samtidigt minskar en planerad flytt risken för att tjafs uppstår! Ett tips är att dela ut uppgifter mellan er så att de anställda har olika ansvarsområden.

Tänk på hur stor förrådsstorlek ni behöver

Härnäst, innan ni hyr ett förråd, bör ni veta på ett ungefär hur stor förrådsstorlek ni behöver. Inne på vår hemsida kan man beräkna priset beroende på ens förrådsstorlek. Då väljer man till att börja med om man ska magasinera ett helt kontor vid flytten, eller om man endast behöver mindre förråd från 1,5 kvm. Detta beror helt och hållet på hur stort kontor ni har i dagsläget och hur många prylar ni förväntas behöva förvaring till.

Efter det kan man se på ett ungefär hur många kvadratmeter man behöver. Exempel: 1.5 m2 motsvarar cirka 20 kartonger i volym, varav 4 m2 motsvarar ungefär 50 kartonger i volym. Givetvis kan ni utöka storleken på förrådet efterhand om ni märker att ni inte får plats med så mycket ni önskar.

Hyr förråd i Stockholm med hjälp av Ztorage

När ni har koll på hur stort utrymme ni behöver kan ni kontakta oss för en offert. Då kan ni hyra ett förråd i Stockholm att använda er av när ni ska byta kontor. Har ni ett mindre kontor och behöver extra förvaring är ni givetvis välkomna att behålla förrådet tills ni expanderar er ytterligare. Hos Ztorage får ni ett lågt månadspris, detta bland annat tack vare att våra förråd är placerade utanför stadskärnan. Ztorage erbjuder även magasinering i Stockholm av exempelvis kläder och möbler om detta är av intresse. Allt till en billig peng!

Få flytthjälp på köpet!

Bestämmer ni er för att använda er av Ztorage får ni inte bara en modern och prisvärd förvaring. Ni får dessutom hämtning och tillbakakörning på köpet! Ztorage hämtar upp era möbler och lådor från dörren till ert företag och lagrar dem effektivt. När det är dags för er att flytta grejerna till det nya kontoret får ni givetvis även detta levererat till dörren till det nya stället! Ztorage erbjuder även omstyling och downsizing i samband med flytt. Hör bara av er till oss på Ztorage så får ni en offert av oss. Godkänner ni den kommer vi när ni önskar och hjälper er!

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!