Lager i Stockholm – Vi tipsar om 5 favoriter

Ztorage -

Lager i Stockholm – Vi tipsar om 5 favoriter

Ska du hyra förråd i Stockholm? Då har du kommit rätt. På Ztorage kan du hyra förråd med upphämtning. Här ger vi även tips på några andra sorts lager som vi gillar!

Vårt pris för att magasinera börjar vid 39 kr / mån. Räkna ut ditt pris här.

Är du nyfiken på en annan sorts lager? Fyll förrådet med öl av bästa kvalitet (eller flytta saker från ditt vanliga förråd till oss och bygg om det till öl-källare!). Här listar vi 5 av våra favorit-öl.

 1. Brooklyn Lager

  Den här tycker vi är riktigt smakrik. Man känner tydliga inslag av citrus. Smakar lite som en pale ale, men är trots allt en lager. Det finns även en IPA från samma bryggeri med starkare smak och %-halt (6.9%).

 2. Södra Lager

  Ett ekologiskt öl som ger dig 5000 hornstulls-poäng! Säljs i butiker inom en radie av 15 mil från där det bryggs. Har smak av honung och torkad frukt!

 3. Peroni

  Trött på ale-iga lager? Det här är ett lite ljusare öl från Italien. Funkar bra till ljust kött, gärna en varm sommarkväll. Gärna på en terass. I Italien.

 4. Kustom Lager

  Här har vi ännu en fruktig, ale-ig öl. Värd sin plats i listan också tack vare en cool design, som för tankarna till MC-kultur. Bryggs av ölmärket Pistonhead.

 5. Bitburger

  Öl är för tyskar vad vin är för italienare. Därför tycker vi att ett öl från den stora öl-nationen måste få vara med också. Bitburger har smak av bl.a. bröd, citrus och honung.

Dags att bygga om förrådet till öl-källare och hyra lager istället? Vi finns i Stockholm med omnejd.

Räkna ut ditt magasinering pris.

Vi älskar lager!

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!