Magasinera din cykel i vinter i 2021

Ztorage -

Magasinera din cykel i vinter i 2021

Snö och slask, ja det är definitivt slutet på cykelsäsongen för de flesta! Funderar du på vart du ska göra av din cykel i vinter? Vi rekommenderar inte att du ställer den utomhus! Även om du har ett ordentligt cykellås och låser din cykel till ett cykelställ, finns det fortfarande en risk för att skickliga tjuvar kan bända upp låset och stjäla din cykel. Och icke att glömma är såklart allt slitage på din cykel om du lämnar den utomhus. Solen bleker färgen. Regnet kan färga din cykel. Snö, is och vägsalt som sprejas på vägarna på vintern kommer att skada metallen på cykeln. Djur kan också skada din cykel. Nu menar vi såklart inte björnar eller elefanter i storstaden, utan måsskit och duvor på din cykel!

Lösningen på problemet är att ställa undan din cykel i ett förråd eller garage . Om du bor i en lägenhet, kan ett förråd dock vara en risk för stöld. De kan också vara rätt fuktigt och dammigt. Kanske inte en plats du vill förvara din sproilans nya cykel på. Vissa lägenheter har inga förråd eller garage alls, så varför inte magasinera din cykel?

Även om du har ett förråd eller ett garage, kanske det inte är tillräckligt stort för att få plats med en eller fler cyklar. Eller så är det tillräckligt stort för att rymma en barncykel men inte tillräckligt stort för en vuxen cykel! Faktum är att kanske alla i din familj har varsin cykel och det finns helt enkelt inte tillräckligt med plats i ditt förråd eller garage för alla dessa cyklar. Lämnar du dem ute så är risken stor att de blir stulna även om de är säkrade med lås och fastlåsta i något.

Den ultimata lösningen är såklart att förvara din cykel i våra förrådsanläggningar på Ztorage, som både är säkerhetsklassade samt fukt och klimatskyddade! Din cykel är garanterad att inte rosta och förblir i samma skick som när du ställde in den. Detta är särskilt viktigt för dyrare cyklar som mountainbikes. Säkerhet kommer inte heller att vara ett problem, hos oss är dina ägodelar försäkrade från det ögonblicket vi hämtat vid din dörr . Och du kan såklart magasinera andra saker förutom din cykel! Vi erbjuder flexibla magasineringslösningar i Stockholm och Uppsala och skräddarsyr efter ditt behov. Du betalar endast för den yta du använder.

Förvara din cykel tryggt och säkert med Ztorage.

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!