Magasinera dina Black Friday fynd med Ztorage!

Daniel -

Magasinera dina Black Friday fynd med Ztorage!

Ingen har väl missat att det är Black Friday denna Fredag? Tack vare våra vänner på andra sidan Atlanten har vi nu ännu en anledning till att shoppa på REA! Black Friday kommer från början från USA och infaller alltid dagen efter Thanksgiving. Varför det just kallas "Black Friday" finns det många teorier för, men började faktiskt som ett skämt om hur illa trafiken är just på denna dag. Även i Sverige har numera de flesta företag hakat på Black Friday, så upp och hoppa! Vissa erbjudanden drar igång redan en minut efter midnatt på torsdag, så glöm inte att ställa klockan!

Om du är på hugget kan göra en hel del klipp och kanske handlar alla julklappar redan nu? Precis som på mellandags-rean så är elektronik där man kan fynda som bäst. Har du gått och funderat på en ny TV eller har barnen tjatat om en ny x-box? Om du inte orkar ge dig ut i trängseln på stan så finns det en hel del klipp att göra online istället. På expressen hittar du en utförlig lista om vilka butiker och sidor online värt att hålla koll på.

Också värt att kika in på de stora sidorna som Amazon, Apple, ASOS, e-Bay. Även svenska kedjor som Mediamarkt och Elgiganten utlovar stora rabatter. Hugg årets julklapp kanske?

Men, shoppa är ju inte svårt! Det trixiga är ju att hålla det gömt ända till jul! En liten x-box kanske du kan få ställa hos grannen. Men en cykel? Eller 3? Risken finns ju att deras nyfikna ungar också går på klappjakt.

Vanliga tips (som även barnen eller partner kan läsa online..) är att gömma det i resväskor, bagaget på bilen eller kontoret eller i förrådet. Men det är ju inte heller direkt svårt att lista ut.

Så varför inte göra det enkelt för dig och låt oss på Ztorage förvara dina fynd? Du slipper smyga och du behöver inte heller oroa dig för att bli påkommen. Alla dina klappar är i tryggt förvar hos oss fram till dopparedagen.

Vi erbjuder förvaringskartonger av hög kvalitet för dig att gömma dina fynd i. Vi levererar kartongerna direkt till din dörr för att sedan leverera tillbaka till dig lagom till jul (eller det datum du föredrar). Vår förrådsanläggning är säkerhetsklassad samt fukt och klimatskyddad. Dina klappar är försäkrade och våra partners för logistik (DHL och Best) är ledande på marknaden.

Vår anläggning är perfekt för att magasinera kläder och elektronik. Du kan även magasinera större objekt som t. ex en cykel. Vår prissättning är enkel och prisvärd: inga komplicerande kontrakt och försäkring ingår i förvaringsavgiften. Och ännu bättre, med Ztorage betalar du bara per flyttlåda – inte per kvm – så du betalar bara för lagringsutrymme du faktiskt använder. Mer pengar över till shopping! Vi har förvaring fr. 39 kr / mån. Flyttlådor och upphämtning ingår i priset. Räkna ut ditt pris här!

Just nu erbjuder vi en månad gratis, så skynda och fynda med Ztorage!

PS. Detta trix fungerar även för gömma inköp till dig själv ifrån din partner, om din shopping gick lite över styr.

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!