Magasinera möbler hos Ztorage

Oscar -

Magasinera möbler hos Ztorage

Det finns många tillfällen då man kan behöva göra mer plats hemma, kanske ska göra en omfattande renovering, flytta utomlands eller börja plugga in en annan stad och behöver magasinera dina möbler under en längre (eller kortare) tid. Oavsett anledning har Ztorage lösningen för dig!

Hos oss kan du magasinera dina möbler i våra säkerhetsklassade samt fukt och klimatskyddade förrådsanläggningar vilket är särskilt viktigt för läder eller trä och andra ömtåliga eller antika möbler.

Kanske har du fått ärva möbler som du inte har plats för men heller inte vill göra dig av med. Speciellt viktigt att tänka på när du har möbler gjorda av trä då utsätts för alltför mycket fukt kan de över tid spricka, vrida sig eller till och med ruttna. För trämöbler som sängramar, bord och stolar, bordsförlängnigar, nattygsbord, köksskåp med mera är klimatreglerade lager absolut nödvändigt.

Detsamma gäller för möbler gjorda av läder. Läder är känsligt för temperaturförändringar och fukt och kan om man har otur bli missfärgat eller mögla.

Hos Ztorage tar vi dock emot alla typer av möbler, även den gamla fåtöljen, som en gång var ful men ack så bekväm, men nu bara är gräsligt ful men du har inte hjärta att göra dig av med den.

Den behöver ju bara kläs om? Förvara den hos oss tillsvidare.

Kanske ska du ha en visning av ditt hus eller lägenhet? Då kan det vara bra att magasinerar skrymmande och oattraktiva möbler utom synhåll, det kommer att göra det lättare för för potentiella köpare att visualisera sina egna tillhörigheter där istället.

Heminredning står ofta för största investeringen i ett hem. Om du undrar hur man förvarar möbler lång sikt har vi några praktiska tips för att hålla dina tillhörigheter i bästa möjliga skick:

  • Investera i möbelöverdrag dessa är särskilt utformade för att skydda soffor och stolar. De finns att köpa på t.ex Biltema eller Claes Ohlson.
  • För att skydda bord (och sängar), montera av benen och linda dem i filtar eller bubbelplast.
  • Förvara alla tillhörande små möbeldelar (skruvar, muttrar etc.) i en liten plastpåse och märk dem väl. Tejpa sedan fast dem till tillhörande möbel ordentligt.
  • Använd elastisk plastfolie eller emballage för att skydda köksskåp och skåp och hålla skåpsdörrar eller byrålådor stängda under flytt.

Ztorage är tjänsten som förenklar din möbelmagasinering i Stockholm. Vi hjälper dig med allt från bokning till upphämtning och säker förvaring. Vi hämtar upp dina möbler gratis i Stockholm och leverar tillbaka när du önskar. Du sparar såväl tid som pengar. Du slipper hyra bil, släp och/eller flyttfirma. Du slipper dessutom all in- och utlastning, samt att bära in och ut möblerna.

Vi erbjuder flexibla magasineringslösingar och skräddarsyr efter ditt behov. Du betalar endast för den yta du använder.

Alla dina saker är även försäkrade från det att vi hämtat dem vid din dörr och våra logistiska partners DHL och Best är kvalitetssäkrade.

Dina möbler är i tryggt förvar hos oss!

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!