Tre vanliga myter när man flyttar – Som vi slår hål på!

Måns -

Tre vanliga myter när man flyttar – Som vi slår hål på!

Efter att letat och letat står det nu klart, du har äntligen hittat ditt drömboende i Stockholm.

Att hitta lägenhet i Stockholm är inte lätt men efter mycket om och men har du hittat något som passar både din stil och din budget. Det enda som återstår är att flytta dina saker, något många inte har en aning om hur det ska gå till.För många kan själva flyttandet vara ett av de mest stressfulla momenten med att leta lägenhet. Det finns mycket som ska organiseras och det kan finnas oklarheter om vad som ska slängas, vad som behöver förvaras och vad som ska med till det nya hemmet. För att du ska få en så smärtfri upplevelse som möjligt slår vi här hål på de tre vanligaste myterna som skapar stress vid flytt!

Myt 1. Att du behöver flytta allt samtidigt

Det är många som har fått för sig att man ska flytta alltihop, på samma dag. I de allra flest fall har man mer än en dag på sig och det kan då vara bra att ha en realistisk inställning till flytten. Att försöka flytta allt på en dag kommer inte bara att skapa mer stress utan det finns även flyttfirmor som kommer vägra att flytta allt på samma dag.För att underlätta stressen så mycket som möjligt kan du fundera över att förvara dina saker hos oss medan du flyttar. Vi på Ztorage hämtar, förvara och lämnar dina saker för att minska stressen vid flytten. För våra bästa erbjudanden tryck här.

Myt 2. Att du inte behöver märka eller organisera flyttkartonger

När tiden blir knapp och du skyndar dig kan det kännas frestande att slänga ner allting huller om buller i flyttkartonger. Tro oss, att sortera och namnge är ett måste för att underlätta flytten.

Det sista du vill göra när du kommit till ditt nya hem är att i timmar gå igenom flyttkartonger för hitta det som ska packas upp och det som ska ställas åt sidan.Om du vill underlätta din flytta och magasinerar hos oss så ingår vår webbplattform. I vår webbplattform kan du ladda upp bilder på de saker du förvar och kan på så sätt enklare hålla koll på vad du har förvarat hos oss.

Myt 3. Att man tror att alla flyttfirmor är lika bra

Sist men inte minst, för att få en smidig och stressfri flytt så behöver du får rätt hjälp av din flyttfirma. Att ta sig tiden att utvärdera och välja en firma som kan ge dig en stressfri och smidig flytt från start är verkligen att rekommendera. 

Den rätta flyttfirman kommer att hjälpa dig att planera flytten från start, och kan kanske till och med hjälpa dig att hämta upp saker du har förvarade och magasinerade. Hitta en firma som du litar på och behåll dem hela vägen för säkerhet, allt för en lätt flytt!

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!