5 Tips på hur du förvarar julsaker i toppskick till nästa år 2021

Oscar -

5 Tips på hur du förvarar julsaker i toppskick till nästa år 2021

God fortsättning och Gott Nytt År från oss alla på Ztorage!

Vi hoppas att ni haft en mysig julledighet, med gott om tid för vila och besök av familj och vänner! År 2020 var ett händelserikt år på många sätt och vi kan knappt bärga oss för vad nästa år har i beredskap!

Hemmet är ofta som mest vältrafikerat över jul och nyår, med olika festligheter för nära och kära, besök och släktkalas. Medan vi rotar igenom lådor på jakt efter stektermometern till skinkan och in i det mörkaste vrårna i våra skåp för dekorationer, blir vi oundvikligen påminda hur mycket julgrejer faktiskt vi har. Det är strax dags att packa undan allt för i år igen. Varför inte göra det ordentligt detta år och slippa trassel och julkulskras nästa jul? Vi på Ztorage har tipsen hur du enkelt förvarar dina julsaker i toppskick till nästa år:

 1. Förvara julgranskulor och andra ömtåliga dekorationer i vinkartonger
  .

  Pappen som separerar flaskorna och skyddar dem från att gå sönder fungerar utmärkt som en förvaringslösning även för julgranskulor och sköra julsaker. Använd äggkartonger för mindre dekorationer och slå in dem i bubbelplast för extra skydd.

 2. Vira julljusslingor runt kartong för att undvika trassel.

  ara för att dina kartonger inte längre innehåller presenter betyder det inte att de nu är värdelösa, tvärtom! Skär skåror i kartongen och linda julgransljusen runt dem. Förvara dem sedan i sin egen låda och du kommer aldrig behöva slösa tid och energi på att reda ut ljustrassel igen.

 3. Förvara stearinljus till ljusstakar i tomma hushållspappersrullar.

  ösa ljus kan lätt skadas vid förvaring i lådor. Använd de tomma hushållspappersrullarna - perfekt storlek och form - för att skydda ljusen. Vira in ljusen i silkespapper innan du lägger dem i rören för att undvika att de går sönder. Märk varje rulle med färg för snabb identifiering!

 4. Förvara ditt paketinslagningskit i en stor genomskinlig plastlåda.

  m det är nånting som har tendens att drälla ut överallt så är det julpapper och snören! Med en genomskinlig låda kan du enkelt se innehållet utan att behöva öppna den. Placera den utom synhåll till nästa år! Ett annat smart tips är att använda genomskinlig klädförvaring för dina pappersrullar, en så kallad "vakuumpåse". De kommer ofta med galge så de kan hängas upp och även det de är genomskinliga som ger bra översikt.

 5. Slutligen, förvara dina julsaker på en sval och mörk plats.

  m lagringsutrymmet blir för varmt, kan dekorationerna smälta, bli sneda eller tappa färg. Fukt kan också vara ett problem då dina julsaker istället löper risk att mögla, så undvik fuktiga garage eller källare!

Att förvara alla julsaker någonstans hemma kan ta upp en hel del värdefullt utrymme som annars skulle kunna användas till annat. I stället för att trängas i garderoben eller knöla in ömtåliga dekorationer i ett trångt skåp, varför inte låta oss på Ztorage ta hand om dina julsaker till nästa år? Våra förrådsanläggningar är säkerhetsklassade samt fukt och klimatskyddade. Dina saker är försäkrade från det att vi hämtar upp dem från din dörr och våra logistiska partners DHL och Best är kvalitetssäkrade. Vi hjälper dig med allt från bokning till upphämtning och säker förvaring.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor eller boka din magasinering i Stockholm här.

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!