Röj upp inför julfesten med Ztorage

Oscar -

Röj upp inför julfesten med Ztorage

Ut med flyttlådor, in med vänner!

Vad ger mer julstämning än en inbjudan till glögg och pepparkakor? Yes, det är den tiden på året när man ska passa på att bjuda in alla sina favoritpersoner för lite julmys. Dessvärre har inte alla turen att ha utrymme för både julgran och hela den närmaste umgängeskretsen! Lägenheter i dagens samhälle blir inte direkt större - och mängden saker vi samlar på oss varje år blir heller inte direkt mindre ... En krånglig ekvation, men det är precis där vi på Ztorage kommer in!

Här är våra topp 3 saker som vi rekommenderar vi att du stuvar undan för att göra plats för en riktigt God Jul.

  1. Cyklar.

    Vem cyklar i denna isande kylan? Galenskap! Om din cykel tar upp plats i vardagsrummet där granen ska stå, så är det nu det är dags att flytta på den. Förvara din cykel tryggt med Ztorage tills snö och slask är ett minne blott och slipp att förfrysa både fingrar och tår. Våra förrådsanläggningar är både säkerhetsklassade samt fukt och klimatskyddade! Din cykel är garanterad att inte rosta och förblir i samma skick som när du ställde in den. Detta är särskilt viktigt för dyrare cyklar som mountainbikes. Säkerhet kommer inte heller att vara något problem, hos oss är dina ägodelar försäkrade från det ögonblicket vi hämtat vid din dörr.

  2. Hushållsapparater.

    Alla har vi en hel kavalkad hushållsapparater för alla tillfällen som aldrig ser dagens ljus. Kanske fyndade du ytterligare några stycken under Black Friday-rean? Juicemaskin, våffeljärn och bakmaskin, gamla dammsugare och vattenkokare tenderar att förbli undanstoppade i köksskåp. Med tanke på att man som stadsbo endast har ca 5 eller 6 stycken- ska väl dessa skåp (särskilt vid jul) fyllas uteslutande med bra saker istället – som t. ex party tillbehör!

  3. Gamla böcker.

    Numera när det finns både ljudböcker på mobilen, kindle och tablets behöver vi inte ge upp onödigt utrymme för att förvara böcker – och har man väl läst en bok en gång, så lagras den ju även i huvudet. Oavsett om du väljer att förvara dina böcker eller donera dem till välgörenhet, så är det definitivt säsong för att skapa mer yta och utrymme...när annars är det tillåtet att "skräpa ner" omkring sig med ljus och glitter?!

För att hjälpa dig att sätta en (jul)stjärna på tillvaron och bjuda hem dina kompisar detta år, erbjuder vi därför 200 kr i rabatt när du skriver in ”julstämning” som rabattkod (gäller t.om. den 24/12).

Välkommen att kontakta oss med dina frågor eller boka din magasinering i Stockholm här.

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!