Uteliv Stockholm

Oliver -

Uteliv Stockholm

Sveriges huvudstad Stockholm erbjuder mycket, inte bara från synpunkt av landskap och arkitektur, men med avseende på kul kväll. Skandinavisk stil genomsyrar nätterna i Stockholm, med sin trendiga och eleganta, där floder av öl, cocktails och champagne. Förekomsten av barer och klubbar där du kan tillbringa kvällen är riklig, Oavsett om du letar lite’ eller du vill dansa till musik från de bästa djs.

Som alla vet, Stockholm är hem till några av de mest kända djs av housemusik i världen (Avicii, Aban, Steve Angello, etc.), och många av dem spela på de mest kända klubbarna i staden fast.

Nattliv i Stockholm

Även om det finns mycket stränga lagar i Stockholm på försäljning av alkohol, den stad erbjudanden en nattliv mycket aktiv, där är väldigt uttråkad! Alternativ för din underhållning spänner från enkla, ljusa barer, trendiga Club sunoano musik i olika genrer, från jazz till rock, pop, hård kärna upp den oundvikliga dansmusiken. Om du älskar levande musik, i Stockholm finns det också flera konsertsalar runt staden, Förutom sportarenan Globen som värd för stora konserter.

Nattliv i Stockholm börja tidigt på en av de många barerna på Södermalm, Innan du flyttar till en av de många nattklubbarna i huvudstaden. Även om Stockholms uteliv är fantastiskt, Dock måste du veta ställena att gå. Du måste snabbt hitta rätt plats, annars riskerar du inte att hitta plats att stanna utanför lida de isiga temperaturerna svenskar!

En nackdel av den diskotek i Stockholm är deras strikt urval vid ingången. Varje klubb har sina egna regler men, i princip, Vart dörrvakterna är extremt höga: Se till att klä eleganta och fashionabla (Om du inte vill missa, klänning svart, en färg som här är mycket uppskattat), verkar nykter och, möjligen, i sällskap med någon trevlig tjej. Så du har en mycket bättre chans att få. Flesta klubbar är faktiskt barer som förvandla till diskotek i slutet av kvällen.

En annan nackdel med svenska klubbscenen är det faktum att många av de stora klubbarna stänger vid 3 På morgonen! Ytterligare, Minimiåldern för att ange klubbar kan variera från 18 AI 20 år, Beroende på platsen: informera dig väl innan du går.

I Stockholm är part dagen i veckan torsdag, Det är den livligaste natten: på denna kväll alla unga svenskar själva allt framför ingången till diskotek runt midnatt sedan, Se till att komma dit tidigt om du vill undvika att få i linje i kyla eftersom efter midnatt alla klubbar är överfulla.

Runt staden kan du hitta en gratis guide till Stockholm, samtal “Vad är”, Inuti hittar du en lista över de viktigaste händelserna. Nojesguiden I stället en månatlig guide på olika evenemang och underhållning stad, men bara på Svenska.

Distrikten nattliv i Stockholm

Stockholms nattliv är koncentrerat till två skilda områden där de flesta diskotek och nattklubbar, dvs. Östermalm och Södermalm.

Östermalm

Östermalm är det rikaste området av Stockholm där det finns mest exklusiva och eleganta klubbar. Detta chica och sofistikerade området föredras av kändisar i Stockholm samt av den samma svenska monarker. I alla detta elegans, barer och nattklubbar i överflöd i detta kvarter, Även om det inte är lätt att komma in: Här kvällen börjar tidigare och det finns köer framför ingången från den 23.00, Förutom det faktum att dörrvakterna alltid gäller ett strikt urval.

Det Östermalm, Stockholm

Södermalm

Belägen söder om Stockholm, Södermalm är ett alternativ district och boheme. Här finns det gott om barer, och klubbarna är mer populära och lättsam. Här hittar du mindre kod och markeringen vid ingången är mindre rigid och görs endast på grundval av ålder (oftast ovan den 23 år).

Den stadsdelen Södermalm, Stockholm

Gamla Stan

I gamla stan i Stockholm (“Gamla Stan”) Det finns många små traditionella pub med en mysig och intim atmosfär. Dessa barer vanligtvis erbjuder levande musik och är i närvaro av en vuxen publik.

Gamla Stan, gamla stan i Stockholm

Klubbar och diskotek i Stockholm

Sturecompagniet (Sturegatan 4, Stockholm)

Öppen från torsdag till lördag från 22.00 på 5.00.

Sturecompagniet är den Stockholms största disco, spridda över tre våningar med 5 dansgolv som håller öppet tills solen. Överlevde den tragiska händelsen i 1994, När två män, som nekades tillträde till club, dödade en dörrvakt och tre gäster, den Sturecompagniet har totalrenoverats i 2003 och inuti barer, spiraltrappor och dansställen.

Musiken i denna klubb är hela huset och utförs av bästa svenska djs! Klubben är besöks av flickor och pojkar i åldrarna 23 och 30 år. Kommer hit tidigt eftersom efter 24.00 Det är svårt att få.

Sturecompagniet, Stockholm

Spy Bar (Birger Jarlsgatan 20, Stockholm)
Öppen från torsdag till lördag från 23.00 på 5.00.

Den Spy Bar är en trendig nattklubb i Stockholm besöks av vackra människor och vips. Klubben har två våningar och besöks av en internationell kundkrets. Du skulle bättre komma hit innan 23.00 Eftersom det är svårt att få om inte du är kändisar.

Spy Bar, Stockholm

Hell’s Kitchen (Sturegatan 4, Stockholm)
Öppen från torsdag till lördag från 23.00 på 5.00.

Hell's Kitchen är en av de mest fashionabla klubbar i Stockholm, inredda i ett tema “Helvetet”, med ben och skallar som hänger på väggarna. Alltid mycket upptagen, klubben lockar en ung publik och snobb, glupskt engagerade att konsumera flaskor champagne vid borden. Musikvalet är inriktad på House och techno.

Hell's Kitchen Det är en av få diskotek i Stockholm att förbli öppen efter den 3.00 så det är ett måste för alla som vill att festa tills morgonen. Om du är under 23 år kommer inte göra dig gå.

Hell's Kitchen, StockholmVackra svenska tjejer i Hell's Kitchen nattklubb i Stockholm

Rose Club (Hamngatan 2, Stockholm)
Öppet onsdag till lördag från 23.00 på 5.00.

Nyligen öppnat, den Rose Club snabbt växte fram som en av de hetaste nattklubbarna i Stockholm. Under sommarmånaderna, Det finns inget bättre ställe att fira hela natten! Med dess gigantiska fönster, speglar med förgylld ram och dess vackra terrass, Denna plats kommer att glädja dig under hela kvällen.

Rose Club, Stockholm

Solidaritet (Lästmakargatan 3, Stockholm)
Öppet onsdag till lördag från 23.00 på 5.00.

En av populäraste klubbarna i Stockholm, den Solidaritet är en modern disco med rymliga interiörer. Här spela bästa svenska djs från hela nationen och musiken varierar från hus till elektronisk musik, upp till techno. Ange endast om du har minst 25 års ålder.

Solidaritet, Stockholm

Golden hits (Kungsgatan 29, Stockholm)
Öppet måndagar och tisdagar från 11.00 på 24.00, Onsdag och torsdag från 11.00 på 2.00, Fredag från 11.00 på 3.00, Lördag från 16.00 på 3.00.

Den Golden Hits är en livlig club funktioner en lekfull design, många färger och diffust ljus. Från taket hänger vissa musikinstrument och ABBA affischer. Stället har levande musik, god mat och besöks av en folkmassa över 30 du vill ha kul med musik revival år 70 och ' 80. Klubben har även en restaurang: Om du kommer hit för att äta, undvika kön vid ingången senare!

Golden Hits, Stockholm

Berns Salonger (Näckströmsgatan 8, Stockholm)
Öppet varje dag.

Inrymt i en överdådig framför den Kungliga Dramatiska teatern Öppet från 1863, den Berns Salonger Det är en av de äldsta klubbarna i Stockholm. Platsen är mycket elegant och har en scen för konserter, en restaurang, en lyxig lounge bar och sommarterrass.

Bland de berömda gäster som underhöll publiken sitter under de enorma kristallkronorna Berns finner vi namn som Strauss, Edith Piaf, Josephine Baker och Marlene Dietrich. Ett sånt här ställe skulle normalt vara en teater eller en konserthall, men den Berns Salonger har anpassats till behoven hos unga i dag, förenar prakten från förr med modern minimalism.

Inom komplexet ligger också den Nachtclub 2.35, en av de bättre nattklubbarna besöks av Stockholm. Klubben har en futuristisk look, med skärande egg lampor, röda soffor bord och en minimalistiska möbler. Bra musik som spelas av några av de mest kända djs i Sverige. Minimiåldern för att ange är 23 år.

Berns Salonger, Stockholm

Snaps Bar & Bistro (Götgatan 48, Stockholm)
Öppet dagligen från 11.00 på 3.00.

Inrymt i en elegant byggnad från 800, den Snaps är en mycket speciell atmosfär och internationell klubb. Restaurangen är beläget under jord och har en avslappnad atmosfär. Dess stora trädgård och fantastiska lokala sommarmat fullfölja erbjudandet.

Snaps Bar & Bistro, Stockholm

Marie Laveau (Hornsgatan 66, Stockholm)
Öppet måndagar och tisdagar från 17.00 på 23.00, från onsdag till lördag från 17.00 på 3.00, Söndag från 13.00 på 21.00.

Stockholms berömda Club ligger på två våningar med flera barer och dansgolv, med disco och livemusik.

Marie Laveau, Stockholm

Mosebacketerrassen (Mosebacke Torg 3, Stockholm)

Historisk plats för nattliv i Stockholm, den Mosebacke erbjuder ett brett urval musik som täcker alla genrer, från jazz till salsa, Rock och samtida musik. Sin stadium har värd minst en gång alla bästa artister från Sverige. Det finns också en restaurang och en bar med en vacker terrass som erbjuder spektakulär utsikt över staden.

Mosebacke terrassen, Stockholm

Kelly’s Bar (Folkungagatan 49, Stockholm)
Öppet dagligen från 16.00 på 3.00.

Den Kellys är en berömda och mycket populära pub ligger Sodermalm, som erbjuder rockmusik och öl till rimliga priser. Stället har konserter live rockmusik med lokala konstnärer och musiker. Här kan du också njuta av typiska rätter av staden, men också internationella rätter.

Kelly's Bar, Stockholm

Tradgarden (Hammarby Slussväg 2, Stockholm)
Öppet onsdag till lördag från 17.00 på 3.00.

Den Trädgården Stockholm är en mycket berömd disco, alltid välbesökt och i stadsdelen Södermalm. Denna plats får en utomhus club i sommaren och en två våningar club kallare perioder av året. På Tradgarden finns det alltid en god atmosfär och en massa människor som finns här för en drink eller dansa. Här kan du också titta på livekonserter eller spela ping pong!

Trädgården, Discoteca di Stoccolma

Fasching Jazz Club (Kungsgatan 63, Stockholm)

Öppet från 1977 ligger precis bredvid Casino Cosmopol, den Fasching Jazz Club betraktas som den bästa jazzklubben i Skandinavien. Denna berömda klubb arrangerar jazzkonserter, Förutom att vara en bar och restaurang. Platsen är kända nationellt och internationellt genom dess viktiga jazzkonserter. Förutom jazz, Fasching har också 60 's Soul music, ' 70, Funk, sällsynt grooves, soul jazz och mer.

Fasching Jazz Club, Stockholm

Café Opera (Karl XII:s torg, Stockholm)
Öppen från onsdag till söndag från 22.00 på 3.00.

Precis bakom operahuset, den Café Opera och den den mest kända klubben i Stockholm, en fancy placera och uppdelat på två rum, en mer omfattande bar och matbord, och en annan med ett litet dansgolv. Den Café Opera är det första stoppet för filmstjärnor, konstnärer och kungligheter som bo på Grand Hôtel framför torget. Det strikt urvalet vid ingången tillåter åtkomst till endast de bra inne och klädd så elegant, och priset på antagning kostnader 100 Kronor, dryck undantagna. Att se till att du lyckas för att ange försök att boka för middag. Lägsta ålder för inträde: 23 år.

Café Opera, StockholmVacker blondin svenska på Café Opera i Stockholm

Södra Bar & Kök (Mosebacke Torg 1, Stockholm)

Den Södra Bar är en teater- och konsertbiljetter hall, men samtidigt också en bar och ett diskotek. Baren har även en trevlig terrass där du kan njuta av fantastiska cocktails att chatta i bolaget. Mot kvällen i baren, Populära svenskar, förvandlas till en stor klubb med DJ och livemusik.

Södra Bar & Kök, Stockholm

F12 Terrassen Club (Fredsgatan 12, Stockholm)

Populära klubbar, med många barer och ett stort dansgolv delas på flera terrasser, där det finns flera djs och olika musikgenrer.

Terrassen Club, Stockholm

Berwaldhallen (Dag Hammarskjölds väg 3, Stockholm)

Den Berwaldhallen erbjuder levande främst musik, inklusive klassiska konserter för svensk Radio Symphony Orchestra, samt Radiokören konserter eller andra konstnärer.

Berwaldhallen, Stockholm

Cirkus (Djurgårdsslätten 43-45, Stockholm)

Den Cirkus Det heter så eftersom insidan det var organiserade talrika cirkusar. Inredda i stil med eran, Byggnaden inrymmer idag olika föreställningar såsom konserter med pop och rock musik, teaterföreställningar, musikaler och magi-shower.

Cirkus, Stockholm

Stampen (Stora Nygatan 5, Stockholm)
Öppet tisdag till fredag från 17.00 på 1.00, Lördag från 14.00 på 1.00.

Inredda med diverse objekt hängande från taket och med märkliga uppstoppade djur, den Stampen är en musik jazz club, Rhythm and blues och soul, med liveframträdanden. Deltog en mogen publik, runt den 40 års ålder.

Stampen, Stockholm

Casino Cosmopol (Kungsgatan 65, Stockholm)
Öppet dagligen från 13.00 på 5.00.

Den första verkligt Casino Stockholm, rakt ur en Bond-film. Tidigare känd som Palladium, kasinot byggdes 1912 och användes tidigare som en bio och ballroom. Den Casino Cosmopol består av fyra våningar och har flera restauranger och barer. Restaurangen 21 Det ligger i den gamla biografen med balkong. Ta med ditt ID-kort: av säkerhetsskäl, alla recensioner registreras och fotograferas. Lägsta ålder för inträde: 20 år.

Casino Cosmopol, Stockholm

Patricia (Söder Mälarstrand, Kajplats 19, Söder Mälarstrand, Stockholm) Öppet onsdag och torsdag från 17.00 på 24.00, Lördagar och söndagar från 18.00 på 5.00.

Med fem barer interiörer och två barer på däck på sommaren, den Patricia disco fartyget går starkt sedan ' 80 och visar inga tecken på trötthet. Fartyget har en fascinerande historia: Det genomfördes hemliga uppdrag i Normandie, under kvällen innan d-day, att eskortera kryssaren av den brittiska kungafamiljen på helgdagar och i officiella plikter. Både Winston Churchill som drottning Elizabeth II var ombord Patricia, Lägsta ålder för inträde: 20 år.

Patricia, Stockholm

Barer och pubar i Stockholm

Orangeriet (Norr Mälarstrand 464, Stockholm)

Öppet måndagar och tisdagar från 17.00 på 23.00, Onsdag och torsdag från 17.00 på 1.00, Fredag från 16.00 på 1.00, Lördag från 12.00 på 1.00, Söndag från 12.00 på 18.00.

DenOrangeriet är en traditionell men på samma gång eleganta cocktailbaren, inredda kreativt och med apelsin och citroner. Detta är en avkopplande plats, Du kan njuta av en av de fantastiska drycker som erbjuds, Innan du börjar natten.

Orangeriet, Stockholm

Restaurang Ljunggren (Götgatan 36, Stockholm)
Öppet varje dag.

Inuti gallerian Bruno Gallerian, den Ljunggren är en loungebar och restaurang perfekt för en drink eller bara för att få en drink under veckan, inuti eller på den härliga terrassen. Under helgen ger platsen djs och till sent på natten.

Restaurang Ljunggren, Stockholm

Kåken (Regeringsgatan 66, Stockholm)
Öppet onsdag till lördag från 18.00 på 2.00.

Ligger bredvid restaurang Niklas och besöks av människor som kommer hit efter arbete trendiga, den Kåken erbjuder mat, avslappnande musik och klassiska cocktails. Baren är inredd i mörkt trä i amerikansk stil av de årens 40.

Kåken, Stockholm

Lemon Bar (Scheelegatan 8, Stockholm)
Öppet tisdag från 17.00 på 1.00, från onsdag till lördag från 17.00 på 3.00.

Liten bar med en vänlig atmosfär och varierad kundkrets deltog. Den Lemon Bar Svensk popmusik tjänar huvudsakligen till att göra människor Dans varje dag i veckan.

Lemon Bar, Stockholm

Morfar Ginko (Swedenborgsgatan 13, Stockholm)
Öppet måndag till torsdag från 17.00 på 1.00, Fredag från 16.00 på 1.00, Lördagar och söndagar från 12.00 på 1.00.

Morfar Ginko är en av de mest populära barerna i Stockholm, perfekt för möte med vänner eller umgänge: Du kan också spela bordtennis. Baren har även en trevlig utomhus sommar innergård med en stor bar på nedervåningen.

Morfar Ginko, Stockholm

Pet Sounds Bar – PSB (Skånegatan 80, Stockholm)
Öppet från söndag till tisdag från 17.00 på 1.00, Onsdag och torsdag från 17.00 på 1.00, Fredagar och lördagar från 16.00 på 1.00.

Den Pet Sounds Det är en avkopplande bar ligger i stadsdelen Södermalm och förvaltas av eponymous skivaffären. Denna bar är en idealisk plats att njuta av en drink i företaget eller att dansa och lyssna på musik som spelas av djs live på nedervåningen.

Pet Sounds Bar – PSB, Stockholm

East Bar (Stureplan 13, Stockholm)
Öppet måndag till lördag från 11.30 på 3.00, Söndag från 17.00 på 3.00.

DenEast Bar är en internationell atmosfär som också är en restaurang. Idealisk för att spendera kvällen med vänner och lyssna på olika musikgenrer. Inträdet är gratis.

East Bar, Stockholm

Sturehof (Sturegallerian, Stureplan 2, Stockholm)
Öppet dagligen från 11.00 på 2.00.

Den Sturehof är en populär bar och restaurang i Stockholm (Det har också tilldelats en Michelin-stjärna). Den bar området, med en välkomnande atmosfär och subtil belysning, besöks främst av ungdomar över till 25 år. Det är fri entré och plats fyller upp tidigt på kvällen. Restaurangen, I stället, erbjuder utsökta haute cuisine. Den Sturehof har också några konstnärliga evenemang och konserter.

Sturehof, bar och restaurang i Stockholm

Himmel där till (Folkungagatan 49, Stockholm)
Öppet måndag till torsdag från 11.30 på 1.00, Fredag från 11.30 på 3.00, Lördag från 12.00 på 3.00.

Eleganta skybar på 25: e våningen till en 360 Stockholms stad, Himmel där tills är en modern bar och restaurang som förvandlas till en cocktailbar efter 22.00.

Himmel där tills, Stockholm

Scandic malmen (Götgatan 49-51, Stockholm)
Öppet varje dag.

Ligger inne på hotellet, den Scandic Malmen är en mycket stor bar, deltog vid en internationell kundkrets och erbjuder flera olika typer av musik beroende på natten.

Scandic Malmen Bar, Stockholm

Riche (Birger Jarlsgatan 4, Stockholm)
Öppet måndag till fredag från 7.30 på 2.00, Lördag från 11.00 på 2.00, Söndag från 11.00 på 24.00.

Lokala omfattande med två separata rum, den Riche är en restaurang på dagen och en bar är alltid mycket upptagen under kvällen.

Riche, Stockholm

Absolut Ice Bar (Vasaplan 4, Stockholm)
Öppet från söndag till torsdag 15.45 på 24.00, Fredagar och lördagar från 15.00 på 1.00.

Bokstavligen den coolaste platsen i Stockholm, denAbsolut Ice Bargörs helt av is (inklusive tabeller, fåtöljer, Glasögon och skulpturer), med temperaturen ständigt hålls under noll under hela året. Entré innehåller en varm jacka, ett par handskar, skor och en drink. Här kan du välja mellan olika sorters vodka baserade drinkar som serveras i glas gjorda av is.

Absolut Ice Bar, Stockholm

Mondo Tapas Bar (Odengatan 47, Stockholm)
Öppet måndag till torsdag från 17.00 på 23.00, Fredagar och lördagar från 16.00 på 24.00.

Denna plats innehåller inom det en bar & restaurang, en klubb med dansgolv, en liten biograf och konserthuset. Varje vecka, den Världen organiserar shower av olika slag.

Världen Tapas Bar, Stockholm

Grodan Grev Ture (Grev Turegatan 16, Stockholm)
Öppet måndag till fredag från 7.30 på 24.00, Lördag från 12.00 på 1.00, Söndag från 12.00 på 22.00.

Den Grodan Grev Ture är en barockstil pub serverar cocktails bearbetade och housemusik, utförs av svenska djs. Detta är en av de mest trafikerade platserna i den nattliv i Stockholm.

Grodan Grev Ture, Stockholm

Kvarnen (Tjärhovsgatan 4, Stockholm)
Öppet måndagar och tisdagar från 11.00 på 1.00, da mercoledì en venerdì dalle 11.00 på 3.00, Lördag från 12.00 på 3.00, Söndag från 12.00 på 1.00.

Öppet från 1908, den Kvarnen är en historisk Krog och, för närvarande, en av de mest populära pubarna i Södermalm. Dess bryggeri och restaurang serverar traditionella svenska rätter till mycket lägre priser än på hög slut platser: i menyn hittar du rätter, inklusive råbiff, Stekt strömming eller renar stekt svamp. Platsen har ett bra urval av öl, inklusive 11 varumärken på kran och åtta i flaska.

Kvarnen, Stockholm

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!