Ztorage den perfekta Alla Hjärtans Dag presenten

Ztorage -

Ztorage den perfekta Alla Hjärtans Dag presenten

Känner du dig redan stressad inför kärlekens dag nästa vecka? När du tänker på vad du ska ge din älskade till Alla hjärtans dag, går tankarna förmodligen mer mot de traditionella presenterna som blommor, choklad eller kanske ett smycke. Vi skulle gissa att förvaring är det sista du tänker på...

Men, tänk om! Till skillnad från ömtåliga blommor som vissnar eller chokladboxar som äts upp, är förvaring en present som kan fortsätta att vara givande i månader eller till och med år. Det finns oändliga möjligheter att dra nytta av ett förråd, och vi tänker att din partner skulle uppskatta åtminstone en av dem.

Om du är tveksam, ta en titt på våra tre främsta anledningarna till varför förvaring hos oss är den ultimata presenten till din hjärtevän:

Ztorage, den perfekta Alla Hjärtans Dag presenten:

 1. Flytta ihop enkelt och smidigt

  Alla hjärtans dag är en av de mest populära dagarna för att fria på. Om det här är året ni planerar att förlova er och/ eller flytta ihop, vi hjälper till att göra flytten smidigare!

  Våra förrådsanläggningar är säkerhetsklassade samt fukt och klimatskyddade. Dina ägodelar är försäkrade och våra logistiska partners DHL och Best är kvalitetssäkrade.Vi hämtar upp dina saker vid din dörr och levererar tillbaka när du önskar. Du slipper hyra bil, släp och/eller flyttfirma. Vi hämtar alltid upp dina saker gratis. Dyra omkostnader såsom bensin, bilförsäkring, lås eller flyttfirma behöver du inte bekymra dig om. Du slipper dessutom all in- och utlastning, samt att bära in och ut sakerna.

 2. Förbered ert hem för försäljning

  Kanske bor ni redan bor tillsammans, men har planer på att sälja ert hus eller lägenhet. Eftersom home staging och ett första intryck är extremt viktigt vid försäljning. Att hyra ett förråd för att rensa upp och iscensätta ditt hem kan vara avgörande för att förbättra det upplevda värdet för potentiella köpare och sälja det till det pris du vill.

  Potentiella köpare vill ha ett hem med gott om förvaringsutrymme, och de kommer helt säkert att öppna dina garderober. Så att proppa dem fulla med grejer du vill dölja från andra rum kommer inte att fungera. Men ingen fara, det är här vi på Ztorage kommer in! Vi ser till att all din homestyling verkligen lönar sig genom att förvara dina saker så länge du behöver. Överraska din älskade genom att hyra förvaring, flytta röran i ditt hem och organisera vad som finns kvar. Här kan du läsa om fler tips för home staging.

 3. Gör plats för hens passion

  Det finns inget mer omtänksamt än att skapa utrymme för vad din partners hjärta bankar lite extra för. Oavsett om du vill göra ett pysselrum, hemmastudio, walk in closet eller ett spelrum, kan du använda våra förrådsanläggningar för att göra plats för vad hon eller han brinner för.

  På Ztorage erbjuder vi förvaring från så lite som 22kr i månaden. Vi erbjuder flexibla magasineringslösingar och skräddarsyr efter ditt behov. Du betalar endast för den yta du använder.

Slipp stressen,

Alla hjärtans dag kan lätt sätta press på ett förhållande, men så behöver det ju inte vara! Vi fixar allt från bokning till upphämtning till säker förvaring för dig och den du håller av.

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!