Feng shui hemma - Skapa harmoni med Ztorage

Ztorage -

Feng shui hemma - Skapa harmoni med Ztorage

Nu när du har detoxat dig själv och ditt hem i förberedelse för våren (som förhoppningsvis kommer snart!!), är det hög tid att också göra sig av med den negativa energi som samlats upp under vintern. Och vad kan vara bättre än att tillämpa lite Feng Shui hemma för att göra det?

Feng Shui är en gammal kinesisk filosofi om attraktionskraften av bra energi. Den kan återuppliva ditt hem och skapa harmoni med hjälp av din omgivning. Något som vi alla kunde behöva lite mer av väl?

Feng shui lovar bättre hälsa, harmoni och lycka i ditt hem – genom att optimera varje kvadratmeter med bra energi. Låter det flummigt? Nedan guidar vi dig genom våra bästa Feng Shui tips och vi är övertygade om att vi känner oss mer harmoniska numera!

 1. Fixa den gnisslande ytterdörren

  Din ytterdörr är det första och sista du stöter på när du går eller kommer hem. Ljudet av en dörr som "gråter" kan påverka ditt humör och välbefinnande utan att du märker det. Se till att olja gångjärnet illa kvickt och på så sätt skapa mer positiv energi i ditt liv!

 2. Ny dörrmatta!

  Om du fördjupar dig i feng shui kommer du snabbt att inse att dörren till ditt hem spelar en stor roll. Det är här energin "bjuds in". Därför är det viktigt att inte bara fixa en dörr som gnäller utan även tänka på hur harmonisk din entré är! Och vad bättre än att investera i en ny dörrmatta! En gammal och sliten dörrmatta (eller ingen alls) förhindrar nämligen bra energi att välkomnas in till ditt hem och det vill du ju inte missa!

 3. Skapa mer plats i garderoben

  Garderober representerar dolda områden i ditt liv. När du slänger in eller gömmer en massa saker i garderoben, kan det representera omedvetna blockeringar i ditt liv. När du har överfyllda garderober, ger budskapet att du har tillräckligt och inte behöver något mer till universum. Genom att skapa mer plats och organisera din garderob kommer det att ge dig klarhet och hjälpa dig att se saker bättre och förbättra ditt dagliga liv.

 4. Flytta runt saker och rör upp energi

  Genom att flytta på saker hemma och du "röra upp" mer energi. Ibland när vi bor trångt är vi tvungna att stuva undan saker på sin speciella plats för att skapa plats och det kan då skapas stagnerad energi. Prova att vända en fåtölj en annan riktning eller flytta något till en annan del av rummet. Även den minsta rörelse kommer att skapa aktivitet och röra upp energin i ditt hem.

Nu när du har grunden till Feng shui, varför inte låta oss på Boxgard skapa mer harmoni i ditt hem? Genom att skapa utrymme hemma får universum tillfälle att fylla ditt liv med något mer spännande. Hos oss på Boxgard kan du förvara allt från skrymmande möbler som hindrar din energi till vinterkläder och utrustning som tar plats i din garderob.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med allt från bokning till upphämtning till fler tips om hur du skapar mer plats hemma!

facebooktwitterpinterestemail
Få förvaringstips och erbjudanden via mail - Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!